Obavijesti

Show

Komentari 6

Špiček: 'Nemojte toliko začiniti hranu, Pažaninu to jako škodi'

Špiček: 'Nemojte toliko začiniti hranu, Pažaninu to jako škodi'
1

Prvi tjedan na setu showa 'Tri, dva, jedna-Kuhaj!' za kandidate prolazi u prilagodbi na novu kuhinju i uvjete, a u skladu s tim su i njihovi dnevni zadaci u kojima kuhaju na zadanu temu, ali po vlastitom izboru

Večeras će žiriju donijeti dva mesna jela za čiju pripremu imaju 75 minuta. Dovoljno da svaki par realizira sve svoje ideje i dovoljno da se Tomislav Špiček uspije posvetiti svojim dvjema najdražim zanimacijama na setu: komentiranju i savjetovanju kandidata te zafrkavanju Ivana Pažanina.

Uz to što je kandidatima objasnio kako razlikovati meso, kako se pravilno radi mesna štruca i što se i koliko mora začiniti, chef Špiček je imao dovoljno vremena da se posveti i svom kolegi iz žirija, Ivanu Pažaninu.

Pokretanje videa...

01:54

Špiček vodi brigu da se Pažanin ne osjeti zapostavljeno na setu, a koliko mu je drag pokazuje i kroz brigu da njegovi njegovani brkovi ne bi ostali zamusani nakon kušanja hrane. Također, trudi se naučiti kandidate da pravilno, 'po dalmatinski', izgovaraju određene riječi kako bi ih Pažanin bolje razumio, ali i da budu oprezni s količinom začina jer strahuje da mu ne bi neko jelo naškodilo. 

Hoće li kandidati uspješno savladati večerašnji izazov i Špičekove savjete, pogledajte u 21:10 na RTL-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6
Jelena Rozga nakon trijumfa u Beogradu: 'Nije dobro. Zadnji nalazi su mi baš katastrofa...'
ODRŽALA SEDAM KONCERATA

Jelena Rozga nakon trijumfa u Beogradu: 'Nije dobro. Zadnji nalazi su mi baš katastrofa...'

Pjevačica je završila seriju od sedam koncerata u beogradskom Sava centru što ju je upisalo u povijest, ali nakon koncerta otkrila je i da njeno zdravstveno stanje nije baš dobro...