Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Špiček: 'Pažanin favorizira svoj tim, to je ta dalmatinska krv'

Kada se sve zbroji, muški je tim završio večer sa 389 bodova, a ženski sa 374 pa su tako dečki i dalje u prednosti od 15 bodova. Špiček kaže kako Ivan favorizira muški tim, a on balansira

Foto: RTL
2 komentara

U ponedjeljak navečer ženski tim nije uspio smanjiti bodovnu razliku te je muški tim i dalje u prednosti od 15 bodova više tako da se među kandidatima i članovima žirija proširila priča kako je Ivan Pažanin naklonjeniji svojoj ekipi.
Prsa o prsa bio je kulinarski izazov u kojem je svaka paralelna radna jedinica imala isti zadatak. Ivan i Ivan te Marina i Karmen morali su napraviti lazanje, a dečki su odlučili da njihove lazanje trebaju biti pobjedničke. Iako su dečki imali male nesuglasice oko pripreme jela i stavljanja začina, na kraju su bili zadovoljni rezultatom.

- Karmen i Marina, vaše mi lazanje izgledaju ljepše, ali dečki su mi više pogodili sa začinima - priznao je Ivan Pažanin koji je više pohvalio jelo svog tima, no s njime se nije složio ostatak žirija.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ja mislim drugačije, meni je bolja verzija od cura i kad je nešto bolje, moram to tako i naglasiti - kazala je Željka Klemenčić, a s njom se složio i Tomislav Špiček te su tako djevojke dobile 20 bodova, a dečki su osvojili 18 bodova. 

- Špiček je veliki dobri medo i mi njega volimo, iako on nas ne voli - našalio se Ivan Klaić.

Štefica i Katica te Marko i Renato imali su zadatak napraviti nešto slavonsko pa su se oba para odlučila za neku varijantu paprikaša.

- S jelima sam jako zadovoljan i oba su super, ali malo moram proguglati gdje u Slavoniji ima riže pa su mi možda cure više pogodile temu Slavonije - komentirao je Špiček kojem se nije svidjela riža koju su poslužili Marko i Renato. No na kraju su oba para zaradila 19 bodova pa su paprikaši bili izjednačeni. 

Foto: RTL

Dina i Franka te Bruno i Robert imali su zadanu namirnicu - crno pivo, koje su morali ukomponirati u svoje jelo. Dečki su napravili chili con carne, a cure irski gulaš s janjećim kotletima.

- Uništile ste janjeće kotlete - kazao je Špiček Dini i Franki jer smatra da se takva vrsta mesa uopće ne uklapa u njihov koncept, s čime se složio i ostatak žirija pa su djevojke osvojile 18 bodova, a dečki su dobili visoka 24 boda.

- Vaš je chili jako dobar i sve je napravljeno kako treba - rekao je Špiček. 

Foto: RTL

Ana i Katarina te Alen i Dino trebali su pripremiti nešto pohano pa su se dečki odlučili za pohanu teletinu i orzoto, a djevojke su radile pečene, punjene i pohane paprike. 

- Nikad u životu nisam jela nadjevene pa pohane paprike i nisam nešto oduševljena tom idejom, ali dobro je - priznala je Željka, a Pažanin nije bio zadovoljan njihovom prezentacijom. Velike pohvale nisu dobili ni Dino i Alen koji nisu dobro uskladili sve komponente na tanjuru.

- Pijat nema nikakvog smisla - kazao je Pažanin za njihovo jelo. Cure su tako osvojile 17 bodova, a dečki samo 13 bodova. 

Foto: RTL

Posljednji na redu bili su Tomislav i Tomislav koji su mogli pripremiti recept po želji jer su cijeli prošli tjedan bili na vrhu bodovne ljestvice. 

- Ovo jelo je riskantno i današnji zadatak može biti lagan, ali i sklizak teren - priznali su dečki koji su se odlučili za pripremu kuglica od riže s mljevenim mesom. 

- Zaigrali ste se, ali ovo nije bio uspješan eksperiment - kratko je zaključila Željka, a žiri je priznao kako su zeznuli stvar i da im jelo nije bilo ukusno ni uspješno, zbog čega su dobili niskih 13 bodova. 

Foto: RTL

Kada se sve zbroji, muški je tim završio večer sa 389 bodova, a ženski sa 374 pa su tako dečki i dalje u prednosti od 15 bodova.

- Mislim da Ivan favorizira svoj tim i to je ta dalmatinska krv, ali tu sam ja taj koji balansira sve da bude pošteno i korektno - kazao je predsjednik žirija koji vjeruje da se već sutra situacija može promijeniti. 

POGLEDAJTE SERIJAL 'ZENZACIJA':

Naši partneri pišu
Message