Obavijesti

Show

Komentari 20

Splićani podijeljeni oko selidbe Ultre: Patit će građani u blizini

Splićani podijeljeni oko selidbe Ultre: Patit će građani u blizini
12

Ovogodišnji Ultra Europe festival neće se održati na Poljudu kao što je to bio slučaj prethodnih godina, već se seli na Park mladeži. Splićani su podijeljenog mišljenja kad je promjena lokacije u pitanju...

VIDEO

Partijanje na splitskom Poljudu je završeno, a popularni Ultra Europe festival seli se na stadion Park mladeži. To je izazvalo lavinu reakcija, a Splićani su pak podijeljeni oko mijenjanja lokacije Ultre. Dio njih ne podržava ovu odluku, jer je Park mladeži manji od Poljuda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:35

'Smatram da nigdje neće imati taj ambijent kakav je na čarobnoj poljudskoj ljepotici. Ne znam kako će to prihvatiti Splićani i naši gosti. Malo sam skeptičan jer se radi o lošijem prostoru nego što je bio do sada', 'Mislim da Park mladeži nije adekvatan prostor za jedan tako veliki festival. Poljud je puno veći, tamo se može napraviti više pozornica. Mislim da će u Parku mladeži patiti logistika, a samim time i posjetitelji te građani koji stanuju u blizini', komentirali su Splićani.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

S druge strane, neki smatraju kako je najbitnije da festival ostane u Gradu pod Marjanom, neovisno o lokaciji.

'Svakako je super da Ultra ostaje u Splitu, jer Split posljednjih nekoliko godina dobrim dijelom živi od tog festivala te je prepoznat na turističkim kartama, tako da je dobro da su našli alternativno rješenje', 'O Ultri općenito mislim sve najbolje, jer znamo što je napravila za Split', pričaju građani.

Split: Posjeteitelji pristižu na treću večer Ultra Europe festivala 2018.

Ipak, Splićani su skeptični oko sigurnosti na festivalu, jer dok se partijalo na Poljudu, mjesecima se radilo na mjerama sigurnosti pa ne znaju kako će se u ovako kratkom roku to srediti na alternativnoj lokaciji. Zanimljivo, nekim građanima ni Poljud ni Park mladeži nisu idealne lokacije pa nude nova rješenja. 

Nema više Ultre na Poljudu! Sve se seli na Park mladeži...
Nema više Ultre na Poljudu! Sve se seli na Park mladeži...

- Ja bih Ultru najradije preselio na Zentu ili još bolje, na Žnjan. Riječ je o tako lijepoj lokaciji koju prvenstveno treba urediti, što Ultra i Split sigurno mogu sa svojim novcem - rekao nam je jedan Splićanin.

Podsjetimo, prva Ultra došla je u Split 2013., a ovogodišnji izdanje festivala na rasporedu je od 12. do 14. srpnja.

NAJBOLJI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi si savršeno pašu u vezi

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac