Show

Komentari 0

Splitska dizajnerica Monika Sablić ponovno se našla u ulozi modela za svoju novu kolekciju

Splitska dizajnerica Monika Sablić ponovno se našla u ulozi modela za svoju novu kolekciju

U skladu sa željama svojih klijentica, Monika je i ovoga puta pozirala u haljinama i odijelima svoje nove kolekcije pod nazivom 'Ciao Bella'

Splitska modna dizajnerica Monika Sablić predstavlja se sa šest kreacija, a zvijezde njezine nove kolekcije su svečana odijela i sakoi. Njezina 'zimska bajka' je nastavak ljetne kolekcije, koja je također bila u znaku glamura, a kojom je kreatorica proslavila deset godina rada svog modnog atelijera.

POGLEDAJTE VIDEO:

U novoj kolekciji dizajnerica je stavila naglasak na sjajne materijale, pa tako odijela od brokata i saten svile prate dva šljokičasta sakoa koji se mogu nositi i kao haljine.

Za kolekciju naziva 'Bella ciao' dizajnericu je nadahnula 'najluđa noć u godini', u kojoj bi se svaka žena trebala osjećati poput zvijezde. To se najbolje vidi u odabiru boja, kao što su crna, bijela, blagdanski crvena te lila.

Posebnost Monikine nove kolekcije su atraktivni dodaci. Sakoi su ukrašeni blještavim kamenčićima i broševima izrađenim od raznobojnog štrasa, koju je za Moniku izradila dizajnerica nakita Sanda Bekavac.

Fotografije su nastale u atelijeru splitskog likovnog umjetnika Matka Trebotića čiji su se monumentalni radovi savršeno uklopili s blještavilom kolekcije.

U skladu sa željama brojnih poklonica njezinog rada, Monika se i ovoga puta našla u ulozi modela, a taj je zadatak odradila uz pomoć splitskog fotografa Ivana Gudića te vizažistice Josipe Ćalete.

Najčitaniji članci