Show

Komentari 0

Splitska glumica u stranoj seriji igra glavnu aktericu afere koja je 2019. srušila austrijsku vladu

Splitska glumica u stranoj seriji igra glavnu aktericu afere koja je 2019. srušila austrijsku vladu

Klara je utjelovila ženu koja je imala veliku ulogu u 'Ibiza aferi'. Te 2019. srušila je Kurzovu vladu, a akterima neviđenog skandala i dalje traje suđenje. Mucci je zbog uloge naučila i plesati

Glumica Klara Mucci ima jednu od glavnih uloga u austrijskoj seriji 'The Ibiza Affair' u kojoj glumi Jelenu, jednu od ključnih osoba za otkrivanje afere koja je 2019. srušila austrijsku vladu. Jelena se predstavila kao nećakinja ruskog oligarha, te je spominjala ruske investicije u Austriju. Klara je ispričala da je imala slobodu kreirati lik jer se o djevojci vrlo malo toga zna.

- Jelena je bila involvirana preko svog partnera Juliana Hessenthalera kojeg igra fantastični Nicholas Ofczarek, ali se povukla netom prije stvaranja samog snimka i stoga njeno lice nikad nije zabilježeno kamerom, niti je proganjana. Juliana trenutačno čeka suđenje - rekla je za Slobodnu Dalmaciju.

POGLEDAJTE VIDEO:

U 'Aferi Ibiza' glavna je stavka snimka koja traje 12 sati i 32 minute na kojoj se mogu vidjeti Heinz-Christian Strache (52) i Johann Gudenus (45), članovi FPÖ-a, desno-populističke Slobodarske stranke Austrije.

Djevojka s kojom su se sastali predstavila se kao Alyona Makarov i tečno je govorila Ruski. Iako se predstavila kao bogata Ruskinja, sumnja se da je ipak iz BiH.

Na snimci govore o bogatašima koji su uložili milijune u stranku, ali uplaćuju novac na račune udruge kako bi izbjegli državnu reviziju. U jednom trenutku govore i o dokazima o seksualnim orgijama austrijskog premijera Sebastiana Kurza (35). 

Klara je za ulogu govorila Njemački i Engleski, a nije odmah htjela biti dio projekta.

- Prvo sam odbijala ići na audiciju jer je sve trebalo biti na njemačkom jeziku, a kako sam bila zauzeta drugim projektima procijenila sam da se neću stići adekvatno pripremiti pa sam odustala. Međutim casting direktorica je inzistirala da se ipak snimim te su ulogu više prilagodili engleskom jeziku i onda sam pristala - ispričala je.

Klara pokušava balansirati između domaćih i stranih projekata, a trenutno snima seriju 'Blago nama' i uživa u drugoj sezoni s već uigranom ekipom.

Najčitaniji članci