Show

Komentari 13

Sportaš sve ganuo objavom o bolesnoj kćeri: 'Ponosan sam što joj mogu reći da je volim'

Sportaš sve ganuo objavom o bolesnoj kćeri: 'Ponosan sam što joj mogu reći da je volim'

Ponosan sam što mogu reći da nije prošao niti jedan dan da je nisam vidio, plesao s njom i rekao svojoj kćeri da je volim. I ne planiram to ubrzo prekršiti, napisao je bivši nogometaš čija kći boluje od leukemije

Reality zvijezda i bivši nogometaš Ashley Cain (39) i njegova djevojka Safiya Vorajee prije četiri mjeseca postali su roditelji djevojčice Azaylije Diamond. No njihova se beba dva mjeseca bori s leukemijom.

Ashley o njezinom zdravlju redovito piše na društvenim mrežama. Objavio je fotografiju s njom i napisao kako napreduju na putu prema ozdravljenju.

- Trepneš i četiri mjeseca su prošla. Ne mogu vjerovati koliko je narasla. Lijepo je vidjeti da raste i razvija se bez obzira na rak i kemoterapiju - napisao je pa dodao:

- Prva četiri mjeseca tako su brzo proletjela da je to ludo. Ipak, ponosan sam što mogu reći da nije prošao niti jedan dan da je nisam vidio, plesao s njom i rekao svojoj kćeri da je volim. I ne planiram to ubrzo prekršiti.

Azaylia je završila s drugim rundom kemoterapija i u procesu je oporavka.

- Nadamo se kako će u siječnju naći odgovarajućeg donora i moći otići na transplantaciju - zaključio je bivši nogometaš. 

Najčitaniji članci