Obavijesti

Show

Komentari 66

'Spreman sam za povratak u ring': Šprajc je izbrijao glavu

'Spreman sam za povratak u ring': Šprajc je izbrijao glavu
7

I dok se već nekoliko puta pisalo o Zoranovoj bradici koju je pustio 2009. za vrijeme, kako je rekao, recesije, s frizurom je voditelj do sada manje više 'igrao na sigurno' pa je ovo za njega velika promjena

VIDEO

Spreman sam za povratak u ring, našalio se voditelj i televizijski novinar Zoran Šprajc (50) koji se pohvalio fotografijom na kojoj ima novi imidž.

Odjava koju ćemo dugo pamtiti: Jole rasplesao Zorana Šprajca
Odjava koju ćemo dugo pamtiti: Jole rasplesao Zorana Šprajca

Urednik i voditelj informativnog magazina RTL 'Direkt' obrijao je glavu i mnoge iznenadio 'opasnim' izgledom koji nije uobičajen za njega. 

 - Je li to glumac Jason Statham? - upitala je jedna obožavateljica Šprajca, dok je druge podsjetio na srpskog glumca Nikolu Koju.

"I Vi možete biti Andrej, Božo ili Kolinda i igrati se s Ivicom"
"I Vi možete biti Andrej, Božo ili Kolinda  i igrati se s Ivicom"

'Opa, nije šala', 'Što se dogodilo?', 'Ovo nisi ti' i 'Mani se Zorane eksperimenata' bili su neki od komentara Zoranovih pratitelja na društvenoj mreži koje voditeljev novi imidž nije oduševio, ali bilo je i onih koje je dojmio 'eksperiment' pa su se kraj fotografije našli i komplimenti poput 'Top, opasan i pametan'. 

I dok se već nekoliko puta pisalo o Zoranovoj bradici koju je pustio za, kako je rekao, vrijeme recesije 2009., s frizurom je voditelj do sada manje više 'igrao na sigurno' pa je ovo velika promjena. 

 - Recesija je, a ovo je oblik štednje. Žileti su danas skupi pa se sve rjeđe brijem - komentirao je Šprajc prije desetak godina puštenu bradu, u vrijeme dok je još bio voditelj 'Dnevnika' na HRT-u. 

VIDI OVO: Najnovije slike Severine nakon skandala.

Šprajc je inače prošle godine proglašen novinarom godine po izboru Hrvatskog novinarskog društva a trostruki je dobitnik nagrade 'Večernjakova ruža' za TV osobu godine.

 

VIDI OVO! KVIZ: Koja ste pjesma 90-ih?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin