Obavijesti

Show

Komentari 134

Spremni smo na prljave seksi igrice, a što vi mislite o tome?

Spremni smo na prljave seksi igrice, a što vi mislite o tome?
6

Producenti su za filmsku verziju erotskog romana “Pedeset nijansi sive“ izabrali plavokosog Charlieja Hunnama te Dakotu Johnson, kći Melanie Griffith

VIDEO

Nakon bezbroj nagađanja napokon je otkriveno tko će utjeloviti glavne glumce u filmskoj verziji erotskog romana “50 nijansi sive”. Djevičansku Anastasiju koja kreće na intenzivno seksualno putovanje glumit će Dakota Johnson (23), a uloga iskusnog sado-mazo ljubavnika Christiana Greya pripala je britanskom glumcu Charlieju Hunnamu (33). Autorica knjige E. L. James vijest je objavila na Twitteru, ali reakcije nisu bile dobre.

- Film će biti totalno uništen. Katastrofa. Posve su krivo izabrali - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. Autorica je poručila svima koji ih podržavaju, vole i mrze da zahvaljuje na strasti koju pokazuju prema ovom projektu. Dodala je da je i više nego zadovoljna izborom glumaca. 

Charlie Hunnam filmsku je karijeru počeo već sa 16 godina u seriji “Byker Grove”. Do uloge je došao kad je pokušao osvojiti nepoznatu ženu u dućanu s cipelama. Bezobrazno ju je upitao: “Što kažete na moje cipele. Zar nisu savršene na meni?'' Ona je samo zurila u njega, pažljivo ga promatrajući i odmjeravajući dok mu nije postalo neugodno pa se povukao. Glumcu je to bio potez života jer je žena bila TV producentica koja mu je i rekla za audiciju. Ipak, ta serija mu nije donijela slavu, ali Charlie na novu priliku nije trebao dugo čekati. S 18 godina je dobio ulogu samouvjerenog tinejdžera homoseksualca u kultnoj gay seriji “Queer As Folk”. 1998. godine Britanski Channel Four usudio se emitirati seriju u kojoj su svi homoseksualci, momci koji mijenjaju partnere i nikako da pronađu ljubav. Glumac je tada postao veliki uzor gay populaciji.

Prepoznali su ga u filmu “Huligani“

Uloga Petea, jednog od huliganskih vođa Elite iz ulice Green, zloglasne navijačke skupine nogometnog kluba West Ham United, Charlieju Hunnamu je donijela odlične kritike i honorar koji je dao samohranoj majci i dvojici braće. U filmu “Huligani” iz 2005. glumio je s tad već priznatim Elijahom Woodom, kojemu je ovo bila prva veća filmska uloga nakon “Gospodara prstenova“. Charlie je dobivao sve više uloga, a zbog izgleda snimao i modne kampanje.

Erotski roman koji je zaludio cijeli svijet

Zabavna i erotična knjiga “50 nijansi sive“ govori o studentici književnosti Anastasiji Steele koja ide intervjuirati mladoga i zgodnog poduzetnika Christiana Greya. Neiskusna i nevina Ana uvidi da želi tog muškarca i da se, unatoč njegovoj tajanstvenoj suzdržljivosti, očajnički želi zbližiti s njim. Christian također nije mogao odoljeti Aninoj nenametljivoj ljepoti i pameti. Uskoro joj priznaje kako je želi, ali pod vlastitim uvjetima. Šokirana, ali i uzbuđena Christianovim neobičnim erotskim ukusom, Anastasia je na početku oklijevala. Ipak, Christian ju je uspio uvući u sado-mazo igrice te traži od nje da bude njegova ponizna, odnosno submisivna djevojka.  

Otkrivene su zvijezde filmske verzije 'Pedeset nijansi sive'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 134
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu