Show

Komentari 1

Springsteenov sin prisegnuo za vatrogasca, otac ne krije ponos

Springsteenov sin prisegnuo za vatrogasca, otac ne krije ponos

Uz roditelje se pojavio i stariji sin, 29-godišnji Evan Springsteen, a da cijela obitelj bude na okupu na svečanosti nedostajala je još samo 28-godišnja kći Jessica

Sin rock legende Brucea Springsteena (70), 26-godišnji Sam Springsteen prisegao je na dužnost vatrogasca u New Jerseyju, a cijela obitelj ispratila je svečanost te su pokazali koliko su ponosni na njegov odabir i životni put. 

Sam je najmlađe dijete glazbenog velikana i njegove četiri godine mlađe supruge Patti Sicalfe (66), a prisegnuo je zajedno s još 15 kolega u Gradskoj vijećnici, a sve je vodio gradonačelnik Steven Fulop

Uz roditelje se pojavio i stariji sin, 29-godišnji Evan Springsteen, a da obitelj bude na okupu nedostajala je još samo 28-godišnja kći Jessica.

Patti i Bruce u braku su od 1991. kada su se vjenčali u svom domu u Los Angelesu, u društvu obitelji i tek najbližih prijatelja. U glazbenom svijetu rock'n' rolla Bruce je bio i ostao glas američke radničke klase, a njegova obitelj kroz godine se pokazala izuzetno skromnom i prizemnom, daleko od uobičajenog glamoura s kojim se povezuju najveće zvijezde. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Najčitaniji članci