Obavijesti

Show

Komentari 61

Sramežljivi Grubnić svjedočio je protiv bivše pjevačice ET-ja

Sramežljivi Grubnić svjedočio je protiv bivše pjevačice ET-ja
5

Nije bilo mobinga od strane Boytronica i njegove supruge Katarine. Ja sam vrlo dobar psihijatar, doduše psiholog jer sam tolike godine radio s ljudima. Oni nisu nikoga maltretirali, rekao je Grubnić na sudu

VIDEO

Na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu, kod suca Zorislava Kaleba, danas je nastavljeno suđenje povodom privatne tužbe koju su Adonis Ćulibrk Boytronic (48) iz grupe ET, njegova supruga i menadžerica grupe Katarina Kolar, i njihova tvrtka podigli protiv bivše pjevačice ET-ja Sare Elene Menkovske (28) i njezine majke Ksenije.

Boytronic i njegova supruga su Saru Elenu i njezinu majku tužili za klevetu. Na sudu je protiv bivše pjevačice među prvima svjedočio stilist Marko Grubnić (36). Rukom je skrivao lice od fotoreportera i nervozno držao svoju torbicu u krilu. 

Sudac je pitao ima li šanse da se strane pomire i da privedu raspravu mirnom kraju, ali Katarina je rekla: "Jedino ako Sara prizna da je sve što je u medijima rekla lagala!" na što je njena majka odgovorila: "Nema šanse za to!"

Sara je izjavila da se ne smatra krivom. 

- Nije bilo problema između njih, ja sam se s njom čak i privatno znao nalaziti kako bismo razgovarali o njeznom stajlingu. Financije i sve troškove je podmirivala Katarina, Sara je unaprijed znala sve što će imati i što je potpisala u ugovoru. Oni su ulagali u nju i nije bilo problema koje sam ja vidio ili čuo. Ja sam odrađivao svoj dio posla, nije mi se činilo da imaju probleme, Sara mi se osobno nikada nije požalila - ispričao je Grubnič.

- Mogu slobodno reći da to što je govorila su bile apsolutne neistine! Pravila kao u svakom poslu, ugovor koji ja nisam nikada ni vidio jer to nije moja stvar, sigurno ima neke odredbe kojih se Sara morala pridržavati, ali prema mom mišljenju oni su njoj dozvoljavali i previše toga. Ja bih joj većinu toga branio što je ona radila. Katariona je bila prijateljski i majčinski nastrojena prema Sari, ali ja mislim da emocije ne treba miješati u posao, pa ona ju je čak vodila na izbjeljivanje zubi i to platila o svom trošku -  dodao je.

- Nije bilo mobinga od strane Boytronica i Katarine, ali ona je htjela više nastupa, a nitko vam ne može garantirati koliko ćete nastupa imati u jednom mjesecu. Nije bilo trzavica među njima. Napravili smo ju preko noći, od nje smo stvorili zvijedzu i to je Sari išlo u korist. Bila je oduševljena preobrazbom. To kakav je ona makeover napravila je sasvim normalno na sceni, svi to rade. Ja sam jako dobar psihijatar, dapaše psiholog jer imam toliko iskustva s ljudima kroz svoj rad, oni nju nisu maltretirali niti se ona ikada žalila niti su oni nikog drugog maltretirali. Trebali su joj zabraniti druge nastupe jer kada je u grupi E.T. onda je u toj grupi ne treba se negdje drugdje angažirati - ispričao je Grubnić.

Grubnić tvrdi i da se Sara nekada djetinjasto ponašala i da nije skoro nikada dolazila na vrijeme na sastanke ili neko snimanje.

- Kada sam pročitao za njen otkaz, odmah sam nazvao Katarinu koja mi je na telefonu plakala. Oni su jako povrijeđeni, bili su otvorenog srca i otvorenog novčanika. Sara nikada ne bi imala bolji PR da nije bila u E.T.-ju a sada je zbog nje imidž grupe narušen i ja smatram da netko za to mora odgovarati. To je bilo jako ružno i neprofesionalno od nje, znala je u što ulazi. U estradnim uskim krugovima svi su bili u šoku, jako teško će sada naći novu pjevačicu zbog nje. Kolegica Maja Šuput je bila zaprepaštena svime što se dogodilo te smatra da Sara nije bila zlostavljana, da je nova na estradi i mlada pa da još nije naučila kako to sve funkconira - nastavlja Marko.

Stilist tvrdi i da su Sari platili ekstenzije i izbjeljivanje zubiju.

- Kosa joj nije bila za javnost, bila je u jako lošem stanju, znači tanka isppucana ne oku ugodna kosa, zato smo joj morali staviti ekstenzije koje su koštale oko 5000 kuna što je Katarina platila. Sara se nije bunila i sve je slušala što smo joj govorili da mora napraviti.  Platili su joj sve, haljinu, šminku, frizuru i zube tj izbjeljivanje koje je koštalo sigurno oko 1000 kuna. A ja smatram da bi si sve to pjevačica trebala platiti sama - zaključio je.

Sara Elena odgovorila je da su to većinom klevete te da Marko laže. Ona i majka Ksenija nasmiješeno su pozirale fotoreporteru. 

- ET je institucija koja zahtjeva norme ponašanja i to se treba poštivati. Sara Elena je preskočila stepenice te radila stvari koje bih joj ja osobno branio da radi - rekao je Grubnić. 

- Rekla mi je pri prvom susretu da je već plesala, a ljudi iz plesnog kruga su mi rekli da se bavila GO GO plesovima po klubovima animirajući goste da što više popiju. Je l' pjevala prije? Ne znam. To nisam čuo. Prvi dojam mi je bio da je “došla s ceste”, falilo je bontona. Meni je bilo neprijatno. Već prvi tjedan angažmana htjela je novce, zanimalo je gdje su gaže i kad će gaže. U mojoj plesnoj dvorani dogovarala je druge poslove. Povod njezinom istupu? Kad nemate novca i želite sve preko noći, a prije toga niste imali ništa pa se dogodi debakl - ispričao je koreograf Alen Sesartić.

- Nisam vidjela da su ju maltretirali. Iskreno? To mi zvuči smiješno. Prema njoj su se ponašali korektno, barem ono što sam vidjela - ispričala je vizažistica Žana Kožul koja se silno začudila kad je čula da je među njima izbio skandal.

- Katarina je bila fer ikoretna, a Sara nasmijana i sretna. Čim sam počela raditi sa Sarom shvatila sam da nema iskustva u ovom poslu. Jednom prilikom požalila sam se, i to samo jednom, Katarini, jer sam imala jako neugodno iskustvo sa Sarom. Dok sam joj mazala noge prije nastupa, moja glava je bila iza njezine stražnjice i ona mi je na to rekla "ja ću ti sada prdnuti" što mi je bio šok. Katarina mi je na to samo rekla "ah, mlada je, naučila se bude s vremenom kako se treba ponašati". Čak se ni tada nije derala na nju - ispričala je Žana.

Sud će pozvati još i sve bivše pjevačice ET-ja da svjedoče, a između ostalih i Maju Šuput, Dalibora Petka, Mineu...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama