Obavijesti

Show

Komentari 58

'Srce bi me boljelo da je Siniša pobijedio, nije bio ravnopravan'

'Srce bi me boljelo da je Siniša pobijedio, nije bio ravnopravan'
7

Čestitamo Denisu jer je zasluženo pobijedio. Jednim sam dijelom to i očekivao. Da je bio prvi, a Denis drugi, kako se onda radovati?, pita se otac 'čuda od djeteta' Siniše Matijevića

VIDEO

Mladi umjetnik Siniša Matijević (13) iz Karlovca završio je na drugom mjestu Supertalenta. Osvojio je gledatelje crtanjem s povezom preko očiju i crtežom Luke Modrića. Od pobjednika, pjevača Denisa Barte (20), imao je samo 15 glasova manje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:10

Nakon završetka showa, pobjeda Barte izazvala je lavinu komentara. Dok jedni tvrde da je aposlutno zasluženo pobijedio i da je veliki talent drugi tvrde da je ipak bilo nekih drugih kandidata koji su trebali pobijediti. 

Sinišu su gledatelji nazvali 'čudom od djeteta' jer crta i vozi bicikl zatvorenih očiju. Njegov otac tvrdi da Siniša nije imao ravnopravnog protivnika i da je Denis zasluženo pobijedio, prenosi Slobodna Dalmacija.

- Čestitamo Denisu jer je zasluženo pobijedio. Jednim sam dijelom to i očekivao. Mi se ne bismo mogli radovati da smo pobijedili, srce bi nas boljelo. Siniša nije imao ravnopravnog protivnika, pa se onda nemate čemu ni veseliti. Da je bio prvi, a Denis drugi, kako se onda radovati? Prvi bih na koljenima došao na pozornicu da je protivnik bio ravnopravan - rekao je Sinišin otac za Slobodnu Dalmaciju. 

Denisov otac: 'Priželjkivali smo pobjedu. Ona je za sve invalide'
Denisov otac: 'Priželjkivali smo pobjedu. Ona je za sve invalide'

- Pričao sam često s Denisovim ocem Nebojšem. Nije im bilo nimalo lako. Mnogi roditelji napuste takvu djecu, a supruga i on prihvatili su ga takvog kakav jest. Uložili su puno truda, ljudskosti i hrabrosti u njegov odgoj. Tako odgajam i Sinišu, prije svega da bude čovjek. On ima još toliko toga pokazati, tek mu je 13 godina i pred njim je budućnost. Ponosan je i veseo na sebe - dodao je Sinišin otac.

sinisa

- Nismo ovo očekivali, hvala svima što su podržali Denisa. Ujedno ste podržali sve osobe s invaliditetom - rekao je nakon proglašenja pobjednika Denisov tata Nebojša. Najavio je da će pola nagrade donirati bolesnoj djeci s invaliditetom u Hrvatskoj, a drugu polovicu Roditeljskoj kući u Sarajevu, u sklopu dječje pedijatrije, gdje borave roditelji čija se djeca liječe.

Denis Barta osvojio je publiku: Pjevač pobjednik Supertalenta
Denis Barta osvojio je publiku: Pjevač pobjednik Supertalenta

Denis ima 20 godina i rođen je s epilepsijom, autizmom i sljepoćom, a njegova bolest onemogućuje mu da koristi ruke. Zarađenim novcem od sviranja, ne samo na ulicama Sarajeva nego i po kafićima, financira vlastito liječenje epilepsije u Italiji.

Što vam donosi horoskop za sljedeću godinu: Evo koji će vam biti sretan broj kojim se morate voditi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin