Show

Komentari 8

Srećko i Antonija vjenčali su se u crkvi: 'Voljet ću te zauvijek!'

Srećko i Antonija vjenčali su se u crkvi: 'Voljet ću te zauvijek!'

Ubrzo nakon što se ljubav rasplamsala u 11. sezoni showa, Antonija i Srećko su se vjenčali kod matičara. Žive u Kanadi gdje su sad organizirali i crkveno vjenčanje: 'Ne mogu dočekati budućnost i obitelj s tobom.'

Srećko i Antonija crkveno su se vjenčali, a mladenka je u pola godine promijenila dvije vjenčanice. Ceremonija se održala u Lethbridgeu u Kanadi, gdje golupčići zajedno žive:

- Voljet ću te zauvijek Antonija. Ovo mi je bio najbolji dan u životu. Ne mogu dočekati budućnost i obitelj s tobom. - napisao je Srećko uz slike s vjenčanja na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Par se upoznao u 11. međunarodnoj sezoni showa 'Ljubav je na selu'. Ona je bila njegova 'zlatna djevojka'. Ubrzo nakon, Antonija se preselila s otoka Vira kod Srećka u Kanadu. U siječnju je službeno postala gospođa Ponjavić, kad su se vjenčali kod matičara. 

Antonija je nosila raskošnu vjenčanicu izvezenu s perlicama s puno slojeva tila i čipkom. Za razliku od vjenčanja kod matičara, mladenka je imala vjenčić ukrašen kristalićima na glavi na kojem je bio prikačen dugački veo.

Buket je bio složen od crvenih i bijelih ruža s dekoracijom bisera i dodatkom mašne u bojama hrvatske zastave. 

Iako su uspjeli održati vjenčanje, ipak su u nekim trenucima nosili maske, koje su također odgovarale outfitima. 

Srećko je ovoga puta bijelu košulju zamijenio rozom, a sivu kravatu bijelom. Čini se da je na oba vjenčanja imao isto klasično crno odijelo.

Pozirali su ispred ružičastog svjetlucavog paravana ukrašenog tilom i lampicama, a sklapanje braka su proslavili u krugu obitelji i prijatelja.

 

Najčitaniji članci