Show

Komentari 0

Sretan kraj za Romea i Juliju u novom spotu benda Pravila Igre

Sretan kraj za Romea i Juliju u novom spotu  benda Pravila Igre

Osim u spotu, obožavatelji grupe Pravila Igre moći će je uskoro pogledati i poslušati uživo jer 26. lipnja u sklopu Rimskih dana u Vinkovcima Pravila Igre će nakon duže pandemijske pauze održati dugoočekivani koncert

Nakon velike glazbene uspješnice 'Jedina' grupa Pravila Igre predstavlja novi  hit koji nas svojim pozitivnim i vedrim tonovima polako uvodi u pravo ljetno raspoloženje. Pjesma 'Samo ti' s prvim je emitiranjima postala najviši novi ulaz te zasjela na visoko 4. mjesto liste HR Top 40 Hrvatske diskografske udruge, sveobuhvatne top liste radijskog emitiranja.

Iznova oživljeni Romeo i Julija, glavni protagonisti glazbene priče popularnih autora Mire i Sonje Buljan, predstavljaju nježnu metaforu ove iznimno romantične i tople pjesme. Upravo nježni ljubavni kadrovi dio su novog videospota za spomenutu pjesmu koja je, uz romantične scene, objedinila kadrove nekolicine prelijepih hrvatskih destinacija. 

Među ostalima, tu su slap Sopot - jedan od najljepših slapova u Istri koji u svom podnožju tvori prekrasno tirkizno jezerce, a koje neki nazivaju i 'skrivenim Balijem u malom', zatim polje makova u Ivanić Gradu koji je nedavno proslavio Dan grada, kao i bogata priroda iz okolice Zagreba. Uz bajkovite prizore iz prirode, ljubav poput one Romea i Julije dočarali su Ivan Penezić, pjevač Pravila Igre te atraktivna plesačica Anja Bijelić koju mnogi nazivaju dvojnicom super modela Claudie Schiffer.

- Kada su nam naši autori Sonja i Miro Buljan poslali prvu demo verziju pjesme, odmah smo znali da je to naš novi singl za ljeto. Jedna izrazito vedra i pozitivna ljubavna pjesma koja nas je kupila na prvo slušanje. U video spotu smo odlučili prikazati neke od bajkovitih domaćih destinacija koje na najbolji mogući način dočaravaju emociju pjesmu kao i prikazanu ljubavnu priču. Nadamo da ćete uživati gledajući i slušajući, kao što smo i mi uživali stvarajući ga - izjavili su dečki iz Pravila Igre. 

Za ideju spota zaslužni su Goran Belošević, bubnjar i menadžer benda te Dario Lepoglavec, koji je ujedno i glavni redatelj ovog videa. Zahvaljujući njihovoj dugogodišnjoj uspješnoj suradnji, slušatelji mogu očekivati vrhunski spot koji nastavlja niz posljednjih izuzetno kvalitetnih video uradaka za singlove Pravila Igre.

Osim u spotu, obožavatelji grupe Pravila Igre moći će je uskoro pogledati i poslušati – uživo. Već 26. lipnja u sklopu Rimskih dana u Vinkovcima Pravila Igre će nakon duže pandemijske pauze održati dugoočekivani koncert.

Također, dečki iz benda pripremaju novu ljetnu turneju 2021. o kojoj će svi zainteresirani moći doznati više na njihovim društvenim mrežama, i kako kažu sami članovi benda, očekivati zanimljivo iznenađenje. Pravila Igre niti nakon ljeta neće uzeti predah, već raditi na novim singlovima koji će publici biti predstavljeni do kraja godine.
POSLUŠAJTE PJESMU: