Show

Komentari 30

Sretni Stipe i Angela Pletikosa: Slave rođenje šestog djeteta i punoljetnost uspješnog braka

Sretni Stipe i Angela Pletikosa: Slave rođenje šestog djeteta i punoljetnost uspješnog braka

Samo mjesec dana nakon što su proslavili 18. godišnjicu braka, Stipe i Angela dočekali su svoje šesto dijete. Djevojčica je rođena ovu subotu, a bračni par sretan je što imaju mogućnosti proširiti svoju veliku obitelj

Obitelj bivšeg golmana hrvatske nogometne reprezentacije Stipe Pletikose (42) i njegove supruge Angele (39) u subotu je dobila još jednog člana. Angela je rodila njihovo šesto dijete, kćer Klaru, prenosi Dalmatinski portal.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prinova je u obitelj stigla samo mjesec dana nakon što je bračni par proslavio svoju 18. godišnjicu braka. Angela i Stipe upoznali su se 1998. godine u splitskom okupljalištu Miss, a nakon gotovo šest godina veze izrekli su sudbonosno 'da' u crkvi Svetog Dominika u Splitu.

Iako je Pletikosa oduvijek želio veliku obitelj, par je prvo dijete, sina Franka (11), dobili su nakon sedam godina braka.

- Dugo godina supruga i ja pokušavali smo začeti dijete. Nakon što mi je otac umro i poslije te velike životne tragedije, supruga je uspjela zatrudnjeti - kazao je tada Stipe.

Ipak, Stipina želja se ispunila i Franku su se pridružile sestre Eli (7), Ruža (6) i Marija (2) te brat Manuel (4).

- Za mene su pojam sretnog i ispunjenog života divna žena i razigrana dječica oko nas - izjavio je Pletikosa.

Angela, koja je po struci ekonomistica, posvećuje sve svoje vrijeme djeci, a do sad nije imala problema ni s trudnoćama ni s porodima.

- S četvero mališana u kući nemam ni vremena baviti se sobom. Jedva čekam da rodim, ne zato što mi je teško nositi, nego da mogu uživati u tom malom biću zbog kojeg vrijedi proći sve porođajne muke. Srećom, svu sam svoju djecu rodila relativno brzo i prirodnim putem te sam Stipi rekla da ga ni ovoga puta ne želim uz sebe na porodu - rekla je Stipina supruga za Gloriju 2019.

- I Stipe i ja smo presretni što nas opet čekaju pelene, bočice, pa čak i neprospavane noći. Roditeljstvo je, naime, za nas najljepša stvar na svijetu. Djecu najviše zanima hoće li dobiti bracu ili seku jer nijedno od nas dvoje nije htjelo unaprijed znati spol djeteta. I naši sinovi i kćerke bili su nam iznenađenje - ispričala je nogometaševa supruga.

POGLEDAJTE NOVU SEZONU ZVIJEZDE VRIŠTE:

 

 

 

Najčitaniji članci