Show

Komentari 7

'Srušio' internet: Superman je u potkošulji sastavljao računalo

'Srušio' internet: Superman je u potkošulji sastavljao računalo

Video Henryja Cavilla ubrzo je postao viralan te su ga dijelili po društvenim mrežama. Osim što su hvalili njegove vještine, nije nezapaženo prošao niti njegov izgled

Britanski glumac Henry Cavill (37), poznat po ulozi Supermana, tijekom karantene savladao je nove vještine. Objavio je video u kojemu pokazuje kako sastavlja računalo za igranje igrica, počevši od nule. 

- Ova vrsta materijala nije za svakoga. Gledatelju savjetujem diskreciju. Možda ćete vidjeti puno dijelova koje niste vidjeli prije - napisao je Henry uz petominutni video koji je u kratkom roku pregledan 3,5 milijuna puta. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Tijekom sastavljanja računala Henry je koristio nekoliko priručnika. Naposljetku, glumac je uspio sastaviti računalo, a u komentarima su ga mnogi hvalili.

- Toliko si talentiran - napisala mu je poduzetnica Dany Garcia (51). 

Njegov video ubrzo je postao viralan te su ga obožavatelji dijelili po društvenim mrežama. Osim što su hvalili njegove vještine, nije nezapaženo prošao niti njegov izgled. Mnogi su pisali kako im je ovaj video, u kojemu Henry na sebi ima potkošulju i hlače, popravio 2020. godinu. 

- Henry je najseksepilniji štreber na svijetu - napisao je jedan obožavatelj glumca, a drugi je dodao:

- Činjenica da Henry može napraviti bilo što, čak i sastaviti računalo i istovremeno biti seksi, tako je moćno. 

Cavill je, inače, veliki obožavatelj računalnih igrica i ranije je već rekao kako bi radije proveo noć na računalu nego u gradu. 

Najčitaniji članci