Obavijesti

Show

Komentari 79

Stanari briznuli u plač: Zašto su suze lijevale u potocima?

Stanari briznuli u plač: Zašto su suze lijevale u potocima?
8

Iako su stanari još više počeli popuštati pod pritiskom pravila zadatka i posebnog režima prehrane, slijed događaja koje im je 'sredio' Big Brother ih je toliko rastužio da su svi redom plakali

VIDEO

Odnosi u kući već su dugo narušeni, a svaka kriva riječ okidač je za nove nesuglasice.

Upravo stoga Big Brother je za stanare pripremio zadatak ''Vojni rok' – u kuću treba vratiti red i disciplinu, a stanari moraju naučiti funkcionirati kao tim.

No iako su stanari još više počeli popuštati pod pritiskom strogih pravila zadatka, poput straže, raznih naredbi, posebnog režima prehrane ili pak kontroliranja od strane zapovjednika, baš ništa ih nije moglo pripremiti na ono što će uslijediti, piše RTL.

Big Brother je, naime, u ispovjedaonicu pozvao zapovjednike Orkyja i Dudu te im otkrio njihov novi zadatak, a šokirani su stanari sve budno pratili iz dnevne sobe. Nije trebalo dugo da iskrene emocije isplivaju na površinu pa gotovo nitko više nije mogao suspregnuti suze.

U okviru zadatka, Orky je imenovan zapovjednikom, a Dubravka je njegova zamjenica. Orkyju je zadatak jako teško pao jer smatra da ga ostali st stanari ne poštuju dovoljno. Čim je zadatak počeo, natjecatelje je dočekala prazna smočnica i frižider. Anu je zadatak najviše zabrinuo jer je imenovana glavnom kuharicom te se mora snaći, pripremajući obroke gladnim 'vojnicima' na straži, ali i zapovjednicima. 

Kada su shvatili kakva zla 'sudbina' ih je snašla, stanari su bili šokirani, a neki su pustili i suzu. Posebno ih je pogodila činjenica da zapovjednik i njegova zamjenica jedu 'luksuzna' jela poput ribe s prilogom, dok oni gladuju. 

Orky se nedavno i rasplakao u ispovjedaonici, čitajući oproštajno Tomino pismo. 

- Dragi prijatelju, od srca ti hvala za svaki tjedan u BB kući. Izvukao si iz mene najboljeg Tomislava, kojeg ni sam nisam mogao pokazati ljudima. Bez obzira na to što više nismo sustanari, uvijek ćeš imat' mjesto u mom domu, a kao prijatelj čuvat ću te u srcu - poručio je Tomislav svom prijatelju Orkyju. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...