Obavijesti

Show

Komentari 1

Stand-up komičaru su otkazali nastup u Kavani u Splitu: 'Nije mu se svidio video o Tuđmanu'

Stand-up komičaru su otkazali nastup u Kavani u Splitu: 'Nije mu se svidio video o Tuđmanu'
6

Ne mogu ja bit' konkurencija profesionalnim glumcima zato što ja pišen svoje tekstove, rekao je Lazaneo, a publika se glasno nasmijala

VIDEO

Zvali su me dole iz Kavane, govore: 'Zva je intendant, moraš otkazat nastup', rekao je Ivica Lazaneo, stand-up komičar s Brača. Umjesto da u nedjelju nastupi u Kazališnoj Kavani splitskog HNK, show se zbog odluke intendanta prebacio u splitski bar. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Tri dana prije nastupa voditeljica Kavane, Katarina Horvatović, na čiji je poziv Lazaneo i odlučio gostovati u tom prostoru, dobila je pisani zahtjev u kojem intendant HNK Split Srećko Šestan moli da se njegov nastup otkaže s obzirom da se 'odvija uz naplatu ulaznica čime se direktno konkurira repertoaru HNK Split', naveo je Ivica na svom Facebook profilu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ja znan svoju publiku, mislin da nitko od vas nije ima dilemu: balet ili Lazaneo? Možda netko tko očekuje da san u tajicama, al' to je teško - govorio je Ivica na nastupu. Istaknuo je da mu konkurencija godi, ali i da on nije konkurencija glumcima. 

- Ne mogu ja bit' konkurencija profesionalnim glumcima zato što ja pišen svoje tekstove... - rekao je Lazaneo, a publika se glasno nasmijala. 'Ne, ne, više je razloga, zašto ja nisan konkurencija HNK. Za početak, niko u kazalištu nije sidija u loži i gleda neku dramu i reka: 'Znaš što bi mi sad silo? Piva i cheeseburger!', nastavio je komičar nasmijavati okupljene. 

Na kraju je dodao da ga ne čudi to što nije mogao nastupati u Kavani splitskog HNK jer je vidio Šestanovu sliku (op.a., Srećko Šestan, intendant HNK u Splitu). 

- Ima obrise lica klasičnog hrvatskog načelnika. Eto, tako bi ga opisa. I onda ako moran baš biti kurba, a bit ću, ja mislin da je razlog zašto nisan doli zato što je vidija moj video o Tuđmanu. Mislin da ga je to najviše taklo. 'Neće ovo, neće ovo doli!' - zaključio je Ivica. 

U ponedjeljak se publika smijala na njegov račun jer je izvodio show 'Šta ti misliš sa svojim životom?', njegov prvi one man show sastavljen od najboljeg materijala iz više od pet godina aktivnog bavljenja stand-up komedijom. Inače, Lazaneo je dio Splicke Scene, kolektiva splitskih stand-up komičara, a osim Ivice, čine ga i Tomislav Primorac, Ante Travizi te Josip Škiljo. Nastupaju zajedno, ali i odvojeno, a inspiraciju pronalaze gdje stignu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...