Obavijesti

Show

Komentari 0

Stanje mu je stabilno: Chandler iz 'Prijatelja' otišao iz bolnice

Stanje mu je stabilno: Chandler iz 'Prijatelja' otišao iz bolnice
3

Prije nekoliko dana, Matthew, koji u posljednjih nekoliko mjeseci nije bio aktivan na društvenim mrežama niti se pojavljivao u javnosti, podijelio je sa svojim obožavateljima iznenađujuću vijest o zdravstvenim problemima

VIDEO

Glumac Matthew Perry (48), koji je utjelovio Chandlera Binga u humorističnoj seriji 'Prijatelji', nakon borbe sa zdravstvenim problemima, napokon je stabilno i pušten je kući, pišu američki mediji. 

Prije nekoliko dana, Matthew, koji u posljednjih nekoliko mjeseci nije bio aktivan na društvenim mrežama niti se pojavljivao u javnosti, podijelio je sa svojim obožavateljima iznenađujuću vijest.

64th Annual Primetime Emmy Awards - Arrivals - By Lionel Hahn

- Odradio sam tri mjeseca u bolničkom krevetu - napisao je glumac koji je svoj rođendan prošloga mjeseca proveo u bolnici. Obožavatelji su mu poželjeli da brzo ozdravi. 

Njegov je glasnogovornik prošloga mjeseca rekao da je Perry podvrgnut hitnoj operaciji u Los Angelesu zbog problema s probavnim sustavom, točnije puknućem debelog crijeva. Na vrijeme je otišao na liječenje, ali da nije moglo je doći do sepse koja bi bila kobna za njegov život. 

Perry se neko vrijeme borio i s alkoholizmom te je priznao da je imao problema s ovisnošću. Nekoliko je puta bio bio na odvikavanju. 

- Uglavnom sam pio, znate, i uzimao opijate. Mislim da sam bio jako dobar u skrivanju toga, no s vremenom su ljudi postali svjesni toga. Strašno je to gledati - rekao je, kako se sam prozvao, 'nagrađeni alkoholičar' koji se ne sjeća ponekih stvari sa seta serije 'Prijatelji'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#matthewperry 😊

Objavu dijeli matthew perry (@mattylangfordperry)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin