Obavijesti

Show

Komentari 54

Stanje mu se pogoršalo: Vinko Coce mora na hitnu operaciju

Stanje mu se pogoršalo: Vinko Coce mora na hitnu operaciju
4

Coce je početkom svibnja primljen u bolnicu zbog teške infekcije. Od tada je na liječenju, a u posljednje vrijeme pripremali su ga za završnu plastičnu operaciju

VIDEO

Vinko Coce (59) u petak je opet završio u operacijskoj sali jer se nanovo upalila rana na trtici što je trebalo hitno sanirati, potvrdila nam je njegova supruga Janja.

- Ne bih voljela ništa više o tome pričati dok ne završi operacija. Mogu samo reći kako je riječ o čišćenju upaljenog tkiva - kazala je Janja koja je svakodnevno, već četvrti mjesec, uz Vinka podržavajući ga i dajući mu snagu da što prije ozdravi.

Ovih je dana trogirski slavuj trebao biti podvrgnut završnoj plastičnoj operaciji, ali čekalo se da svi nalazi budu povoljni. No, stanje mu nije bilo posve stabilno, ponekad su ga mučile visoke temperature, no nekoliko dana kasnije opet bi se sve normaliziralo. Liječnici su čekali da bude potpuno spreman.

- Ne znam kada će biti ta plastična operacija. Liječnici čekaju, vjerujem im da znaju što rade - rekao nam je Vinko Coce prije nekoliko tjedana.

Iako je vidljivo smršavio, prema nekim procjenama, i četrdesetak kilograma, i dalje ga muči prekomjerna težina. Na dijetnom je režimu prehrane čega će se morati pridržavati i nakon izlaska iz bolnice. Kada će to biti, teško je ikome prognozirati.

- Ne mogu više ovdje ležati. Prošlo je cijelo ljeto i jedva čekam izaći među ljude - kazao nam je Vinko u posljednjem razgovoru kada je već razmišljao o rehabilitaciji.

Trogirski slavuj je, podsjetimo, završio u bolnici sredinom svibnja. Nekoliko dana imao je visoku temperaturu i trpio jake bolove. Na inzistiranje supruge Janje otišao je u bolnicu gdje je hitno operiran zbog teške infekcije. Bio je na Jedinici intenzivne njege gdje su se liječnici borili za njegov život. Kasnije je još nekoliko puta operiran nakon čega mu se stanje stabiliziralo. Prebačen je na Odjel za plastičnu kirurgiju gdje je čekao završnu plastičnu operaciju. Počeo je hodati uz pomoć hodalice koju je, zbog plave boje, od milja nazivao svojom “plavušom”.

- Svaki dan napravim korak više, malo po malo, sporo ide oporavak - kazao nam je Coce.

Kako bi mu pomogli u što bržem izlječenju i ugodnijem boravku u bolnici, prijatelji su mu za sobu kupili antidekubitus krevet i klimu, a na velikom koncertu u Trogiru, kolege s estrade prikupili su oko 100.000 kuna.

Cocu spremaju za plastičnu operaciju: Čeka ga još borbe

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti