Obavijesti

Show

Komentari 23

Stanković otkrio detalje prvog online vođenja emisije: 'Bio sam u donjem dijelu trenirke'

Stanković otkrio detalje prvog online vođenja emisije: 'Bio sam u donjem dijelu trenirke'
4

Doslovno deset minuta prije početka emitiranja nismo imali vezu. A onda je, zahvaljujući mojoj supruzi, koja je uskočila sa svojim pametnim telefonom, ipak uspostavljena, rekao je voditelj Aleksandar Stanković

VIDEO

Taj dan, prije odlaska u studio, kod kuće sam se testirao na koronu. Imao sam predosjećaj da s mojom prehladom, koju sam dobio prije nekoliko dana, nešto ne štima. I da, test je bio pozitivan. Prvo što sam pomislio je da će ta 891. emisija biti prva koju ću propustiti u 20 godina rada svake nedjelje, rekao je za Gloriju HRT-ov voditelj Aleksandar Stanković (51) koji je zbog zaraze po prvi put emisiju morao voditi 'online'.

Zbog covida danasnju emisiju sam radio od doma. Hvala supruzi koja mi je omogućila skype vezu, djetetu koje je radilo na...

Objavljuje Aleksandar StankovićNedjelja, 17. listopada 2021.

Naime, voditelj i urednik emisije 'Nedjeljom u 2' ove nedjelje bio je, iako to nije pokazivao, napet tijekom cijele emisije. 

Problem s korona virusom riješio je pomoću kolegice Maje Sever (50) koja već četiri godine radi uvodni prilog za njegovu emisiju te mu pomaže prilikom pripremanja tema. Maja je Stankoviću odmah predložila da emisiju vodi preko Skypea na što je on pristao. 

- Moram priznati da mi to nije bilo neobično. U doba korona virusa naučila sam da većina stvari može ići online - rekla je Maja za Gloriju

No, tu problemima nije bio kraj. Mobitel voditelja 'zblesirao' se baš prije početka emitiranja emisije. 

- Doslovno deset minuta prije početka emitiranja nismo imali vezu. A onda je, zahvaljujući mojoj supruzi, koja je uskočila sa svojim pametnim telefonom, ipak uspostavljena. Bili smo svjesni da će svaki poziv koji stigne na njezin mobitel prekinuti vezu sa Albertom Gajšakom u studiju. Zato sam na samom početku emisije zamolio sve koji poznaju moju Željku da je u idućih sat ne zovu - rekao je Stanković. 

Uz suprugu, voditelju je u kućnim pripremama pomogla i kći Una (9) koja je na A4 papiru nacrtala logo za emisiju koji je trebao stajati na zavjesi u dnevnoj sobi, ali to nisu uspjeli realizirati. 

Njihova ideja bila je da obitelj ostane u drugoj sobi, no sinčić Mak (2) promijenio je njihove planove. On se probudio i krenuo prema tati, a na vrijeme ga je zaustavila supruga Željka (37), bez koje sve to, kako kaže Stanković, ne bi bilo moguće.

Stanković ima koronu, emisiju vodi iz izolacije preko ženinog mobitela, a gost je u studiju
Stanković ima koronu, emisiju vodi iz izolacije preko ženinog mobitela, a  gost je u studiju

Tijekom emisije voditelj je i pročitao poruke koje su dolazile na mobitel supruge Željke te se, ističe, suzdržavao da ne 'prasne' u smijeh. 

- Jedna je glasila: "Moramo se napit‘ kad završi ova korona." Nasmijao sam se u sebi i molio Boga da ta osoba slučajno ne nazove - otkrio je.

Gledatelje ispred malih ekrana zanimalo je je li Stanković, kao i inače, za vrijeme emisije nosio odijelo ili donji dio pidžame kao mnogi koji rade od kuće. 

- Imao sam donji dio trenirke - priznao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.