Obavijesti

Show

Komentari 8

Starleta objavila fotku iz 2000. godine: Tu si mogla micati lice

Starleta objavila fotku iz 2000. godine: Tu si mogla micati lice
9

Za američki časopis starleta se prvi put skinula 2000., kada je bila poznatija pod imenom Jordan. Izdavač ju je na naslovnici nazvao 'londonska legendarna loša djevojka Jordan'

VIDEO

Bivša manekenka i starleta Katie Price (41) nedavno je proglasila bankrot jer je bila previše rastrošna, a sad se želi vratiti staroj slavi od prije 20 godina. Izjasnila se kako ponovno želi pozirati za naslovnicu časopisa Playboy, piše Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:43

Za američki časopis starleta se prvi put skinula 2000., kada je bila poznatija pod imenom Jordan. Izdavač ju je na naslovnici nazvao 'londonska legendarna loša djevojka Jordan'. Fotografiju naslovnice časopisa Katie je podijelila s pratiteljima na svom Instagram profilu.

- Prije 20 godina krasila sam naslovnicu američkog Playboya. Rado bih to opet učinila. Osjećam se bolje i više seksi sada kad sam starija - napisala je starleta u opis fotografije na društvenoj mreži. Njezini su pratitelji u komentarima počeli pisati kako se Price danas jako promijenila.

'Ni sama ne znaš kako si tada dobro izgledala', 'Ne razumijem zašto si se toliko htjela promijeniti', 'Molim te, ne daj svojoj kćeri da uništi lice kao što si ti sebi napravila' - neki su od komentara.

Starleta je inače poznata po mnogobrojnim estetskim operacijama. Katie želi izgledati kao 'savršena ljudska lutka'. Već se nekoliko puta korigirala, a kad je otišla pod nož u Istanbul je čak i snimila sponzorirani video za kliniku u kojoj je napravila estetski zahvat, ali umjesto da je privukla klijente, samo ih je zgrozila.

Katie je tada smanjila grudi te je išla na podizanje lica i očnih kapaka. Na videu je puna flastera kojima prekriva rane, a jedva može otvoriti oči i usta.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

13:25

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin