Obavijesti

Show

Komentari 241

Stefani se oprostila od Ervina i Vasića: Napustila je BB kuću

Stefani se oprostila od Ervina i Vasića: Napustila je BB kuću
12

Iako se nakon petka činilo kao da je Stefani odustala od izlaska, Splićanka je nakon 40 dana boravka u BB kući ipak odlučila napustiti ovaj reality show

VIDEO

Kad ti nešto smeta, odbrusi, na fini način, ali pokaži zube. Samo budi pametan i to je to. Nemoj se zanositi u nekim stvarima i nadati se nečemu što ti se možda neće ostvariti, govorila je Stefani Ervinu dok su sami i zagrljeni sjedili u dnevnoj sobi.

VIDEO

Iako je u srijedu razgovarala s Velikim Bratom i rekla mu da želi napustiti kuću, dobila je 24 sata da razmisli o svojoj odluci. U petak se predomislila, no već dva dana kasnije izjavila je da je sve to ipak previše za nju i izašla.

Tijekom dana se oprostila s Ervinom.

- Ostala bih zbog tebe u kući, ali ne mogu. Preteško mi je. Imaš ovdje još ljudi, a ja za koji sat idem doma - rekla je Stefani. Dodala je da se ne kaje ni zbog čega, ispričala mu se zbog ružnih riječi koje mu je uputila i rekla mu da će ostati prijatelji.

VIDEO

Ervin ju je pokušao nagovoriti da izdrži još malo, a usput joj se i pokušao opravdati za svoje postupke.

- Nikad te nisam iznevjerio, vidjet ćeš vani. Ostat ćemo mi uvijek u kontaktu. S tobom mi je bilo ekstra, vrh je bilo.  Nisam te htio ostaviti poslije one prve noći jer nisam htio da ljudi misle da si ovakva i onakva - govorio joj je Ervin.

VIDEO

Stefani mu je samo rekla da mu želi sve najbolje, da se zaljubi i da bude sretan s curom koja će i njega voljeti.

Svoju odluku Splićanka je podijelila i s obitelji Vasić u ispovjedaonici.

- Nije ovo za mene, što je tu je. Ne mogu više, puna mi je kapa svega. Idem izaći dok sam još koliko toliko normalna osoba - zaključila je Stefani.

VIDEO

Sezonu je obilježila romansa s Ervinom

Splićanka će ostati upamćena po vezi s Ervinom Mujakovićem koja je započela već drugi dan boravka u njihovoj kući. Njihova ljubavna priča završila je prošli tjedan nakon što je Sarajlija priznao da mu se zapravo od početka sviđala Barbara Šegetin. Iako su zbog nastale situacije među njima nekoliko dana postojale tenzije, prije nego što je Stefani napustila kuću, njih dvoje izgladili su odnose.

Stefani je i tri tjedna provela u luksuznom dijelu kuće s obitelji Vasić kojima je, iako nisu odobravali neke njezine postupke, ipak prirasla srcu. Kad je čuo da je odlučila završiti sa sudjelovanjem u ovom reality showu, Rade se rasplakao. Njezina odluka izazvala je tugu i nezadovoljstvo i među ostalim stanarima kuće Velikog Brata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 241
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti