Obavijesti

Show

Komentari 2

Štefica i Alen pali na posljednje mjesto: 'Imali smo problema...'

Štefica i Alen pali na posljednje mjesto: 'Imali smo problema...'
15

Mi smo dobili najdebljeg bika i jedva smo ga ulovili za rogove, bik je bio jači on nas… A imali smo problema i s pećnicom i panceta nam je bila prekratka pa smo je natezali, izjavila je Štefica

VIDEO

Govedina Wellington složeno je jelo za koje je većina natjecatelja čula, no rijetki su ga stvarno i kuhali pa je ovo bio veliki kulinarski test za sve parove, ali i žiri. A kako priprema tog jela zahtijeva korištenje mnogih namirnica i razne tehnike pripreme, mnogima je to predstavljalo veliki stres.

No nekima je treći dan donio i treću sreću pa su uspjeli nadmašiti sami sebe.

- Jako sam zadovoljan prezentacijom i osjetio sam veliko olakšanje kada je kuhanje završilo - kazao je iskreno Renato, koji je s Marinom dobio najbolje ocjene te večeri - ukupno 25 boda!

- Prezentacijski je jako lijepo i jako ukusno. Šteta što se tijesto nije skroz zapeklo, a meso meni paše ovako slabo pečeno -  komentirala je Ana Grgić njihovu govedinu koja je bila dosta sirova jer su imali problema s pećnicom, baš kao i ostatak natjecatelja.

- Vidi se da ste imali poteškoća s temperaturom, ali sve je jako dobro, samo fali još 10 minuta - objasnio je Ivan Pažanin. Za razliku od Marine i Renata, najmanje sreće imali su Štefica i Alen kojima se jelo u potpunosti raspalo pa su uspjeli skupiti samo 12 bodova, a jedan bod im se oduzeo zbog neuredne radne jedinice.

- Vi ste imali velike probleme, velike probleme - primijetio je Pažanin, a Štefica je krenula objašnjavati što im je sve pošlo po zlu.

- Mi smo dobili najdebljeg bika i jedva smo ga ulovili za rogove, bik je bio jači on nas… A imali smo problema i s pećnicom i panceta nam je bila prekratka pa smo je natezali… - nabrajala je simpatična Štefica te su se ona i Alen našalili na vlastiti račun jer su shvatili da im ništa drugo ne preostaje.

- Što je najbolje, okus je čak bio u redu i meso je bilo najbolje pečeno, ali to jednostavno nije bio taj zadatak - objasnila je Željka Klemenčić. Na kraju večeri, kada su se zbrojili svi rezultati tjedna, na prvome su mjestu i dalje Ana i Katarina, a na posljednjem Štefica i Alen.

Može li se situacija promijeniti i tko će na kraju tjedna napustiti show - doznat će se u četvrtak u 21:15 sati na RTL-u!

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

12:21
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao