Show

Komentari 13

Steve-O 'nogirao' je Elisabettu Canalis jer je previše tulumarila

Steve-O 'nogirao' je Elisabettu Canalis jer je previše tulumarila

Zvijezda Jackassa odlučna je u svojoj namjeri da ne pije i ne tulumari. Canalis živi upravo takvim životom. Htio je i njoj pomoći da se smiri, ali nije uspio u toj namjeri

Veza Elisabette Canalis (33) i zvijezde Jackassa, Stephena Glovera (37), poznatog i po nadimku Steve-O, poslije prekida s Georgeom Clooneyem (50) sve je iznenadila. Poslije tri romantična mjeseca Steve-O je prekinuo vezu. Kako prenosi Radaronline.com, Steve je postao umoran od Elisabettinog tulumarenja pa se prestrašio da bi njezin način života mogao utjecati i na njega. 

- Ozbiljan je u svojoj namjeri da ne tulumari i ne pije. Ne želi da itko tu njegovu odluku ugrozi - izjavio je  izvor blizak Steveu te dodao kako je reality zvijezda pokušavao Elisabetti pomoći da prestane s tulumarenjem. 

- Iako su prekinuli, on još brine o njoj, ali nije htio riskirati i vratiti se starom načinu života. Čak ju je povezao s nekim osobama koje je upoznao na sastancima kako bi joj pomogli da svoj život dovede u red. Međutim, u međuvremenu je odlučio da je najbolje da budu razdvojeni - tvrdi izvor. 

Elisabetta je dvije godine provela u vezi s Georgeom Clooneyem. Vezu su prekinuli u lipnju 2011. godine. 

Najčitaniji članci