Obavijesti

Show

Komentari 28

Stjepan Barišić Gego: Htio sam si rezati žile na Farmi

Stjepan Barišić Gego: Htio sam si rezati žile na Farmi
7

Bivši branitelj koji boluje od PTSP-a otkriva da mu je produkcija dopustila da u show unese nož. Gego kaže da su osim Simone svi na 'Farmi' zli

VIDEO

Nakon razbijanja prozora u kući, Hvaranin Stjepan Barišić Gego (40) izbačen je s farme. Nasilnog Gegu svladavali su zaštitari. Nekoliko puta tijekom tri tjedna boravka “farmerima” je prijetio da će im nauditi.
- Ispao sam luđak. Istina je da sam se svađao s Renmanom, ali mu nisam prijetio. Sebi sam htio prerezati žile, no Mario mi je uzeo nož - priča pjevač, koji je na farmu ponio nož. Kaže da mu je produkcija dopustila jer mu je to uspomena na pokojnog oca. Tvrdi da je “puknuo” više zbog lošeg ponašanja sustanara nego izolacije. Liječnica mu je savjetovala da ne ide u show.
- Bolujem od manične depresije i posttraumatskog stresnog poremećaja (PTSP). Pijem tablete već 12 godina. Bio sam dvije i pol godine u ratu. U zadarskom zaleđu borio sam se za Hrvatsku, a na farmi mi je bilo kao u logoru. Gore nego na bojišnici. Otišao sam na farmu da naučim nešto o selu, ne zbog novca, ali ljudi su toliko zli. Simona je jedina čista srca i želim da pobijedi - objasnio je Gego svoj nemir. Tvrdi da mu produkcija nije pružila odgovarajuću pomoć. 
- Radio sam teške poslove, a hrana je bila slaba i to me iscrpilo. Tražio sam liječnicu da mi da infuziju, no nisam je dobio. Drugi su išli zubaru. Eto, tako se postupa s hrvatskim braniteljima - kaže Gego.

S Nove TV kažu da su dežurni liječnici uvijek na usluzi. Tvrde da je Gego prošao psihološki test prije ulaska.
U bolnici Vrapče objasnili su da oboljeli od PTSP-a mogu reagirati svađom, tučnjavama ili povlačenjem u sebe. Ističu kako je ljudima s takvom dijagnozom nužna pomoć i da imaju dodatna prava na liječnika.



NAKON GRISA GLADNI 'FARMERI' JEDU PRŠUT I SIR
Ovotjedni gazda Renman uveo je oštra zaduženja. Simona pere rublje, Sonja radi u vrtu, Petra u kuhinji, a dečki sa životinjama. Izazivači Gianna Apostolski, Boris Jelinić i Jurica Pađen skrivaju se po farmi i rade probleme, za što su i zaduženi. Ukrali su “farmerima” jaja i zelenu salatu iz vrta te neopaženo ušli u štalu. Nevečer su gazdi poslali pismo u kojem mu naređuju da preda vlast njima jer će se inače s njim obračunati. “Farmeri” su nakon slabe hrane dobili pršut, svježi sir, mlijeko, šnicle i salamu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti