Obavijesti

Show

Komentari 25

'Tisuće lažnih Hausera mi rade štetu, izmaklo je to kontroli...'

'Tisuće lažnih Hausera mi rade štetu, izmaklo je to kontroli...'

Molim vas, ne vjerujte tim varalicama koje vas kontaktiraju s lažnih profila, daju vam lažne informacije i traže od vas novac. Moramo nešto učiniti da to zaustavimo jednom zauvijek, apelirao je Hauser

Stjepan Hauser (35) snimio je video u kojem upozorava pratitelje na Instagramu na brojne lažne profile preko kojih se ljudi predstavljaju kao on. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Stjepan Hauser 01:10

- Ovo s lažnim Hauserima je totalno izmaknulo kontroli. Sad govorimo o tisućama lažnih profila svaki dan na svim društvenim mrežama. To postaje veliki problem, šteti meni, mojoj reputaciji, mom imenu, mom imidžu. Moramo to zaustaviti. Već sam vam rekao i ponavljam: samo je jedan pravi Hauser - rekao je Stjepan, a potom namignuo kameri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

- Molim vas, ne vjerujte tim varalicama koje vas kontaktiraju s lažnih profila, daju vam lažne informacije, traže od vas novac, grozne se stvari događaju. Moramo nešto učiniti da to zaustavimo jednom zauvijek. Postoji jedna moja službena stranica na Instagramu, jedna službena stranica na Facebooku, jedna službena stranica na YouTubeu. Sve što nije službena stranica - lažno je -  zaključio je. 

Hauser 'glumi' Jamesa Bonda, a pohvalio se i da ponovno ljubi...
Hauser 'glumi' Jamesa Bonda, a pohvalio se i da ponovno ljubi...

Podsjetimo, Hauser je već ranije upozoravao na taj problem. Osim njega, na krađu identiteta na društvenim mrežama žalili su se i Nina Badrić, Minea, Ivana KindlTony Cetinski.

POGLEDAJTE NOVU SEZONU ZVIJEZDE VRIŠTE: