Show

Komentari 25

'Tisuće lažnih Hausera mi rade štetu, izmaklo je to kontroli...'

'Tisuće lažnih Hausera mi rade štetu, izmaklo je to kontroli...'

Molim vas, ne vjerujte tim varalicama koje vas kontaktiraju s lažnih profila, daju vam lažne informacije i traže od vas novac. Moramo nešto učiniti da to zaustavimo jednom zauvijek, apelirao je Hauser

Stjepan Hauser (35) snimio je video u kojem upozorava pratitelje na Instagramu na brojne lažne profile preko kojih se ljudi predstavljaju kao on. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Ovo s lažnim Hauserima je totalno izmaknulo kontroli. Sad govorimo o tisućama lažnih profila svaki dan na svim društvenim mrežama. To postaje veliki problem, šteti meni, mojoj reputaciji, mom imenu, mom imidžu. Moramo to zaustaviti. Već sam vam rekao i ponavljam: samo je jedan pravi Hauser - rekao je Stjepan, a potom namignuo kameri.

- Molim vas, ne vjerujte tim varalicama koje vas kontaktiraju s lažnih profila, daju vam lažne informacije, traže od vas novac, grozne se stvari događaju. Moramo nešto učiniti da to zaustavimo jednom zauvijek. Postoji jedna moja službena stranica na Instagramu, jedna službena stranica na Facebooku, jedna službena stranica na YouTubeu. Sve što nije službena stranica - lažno je -  zaključio je. 

Podsjetimo, Hauser je već ranije upozoravao na taj problem. Osim njega, na krađu identiteta na društvenim mrežama žalili su se i Nina Badrić, Minea, Ivana KindlTony Cetinski.

POGLEDAJTE NOVU SEZONU ZVIJEZDE VRIŠTE:

Najčitaniji članci