Obavijesti

Show

Komentari 15

Stoka je izbacio hit i napravio 'incident' za fanove u studiju

Stoka je izbacio hit  i napravio 'incident' za fanove u studiju
7

Stoka je za svoje fanove održao live talk show na JoomBoos YouTube kanalu na kojem je odgovarao na pitanja koja zanimaju publiku i uživo izveo neke od svojih najvećih hitova

VIDEO

Marin Ivanović Stoka (37) je izbacio hit - Incident, koji premijerno možete poslušati i pogledati na JoomBoos YouTube kanalu. 

Legendarni reper tekst za novu pjesmu 'Incident' napisao sam, a autor glazbe je Goran Kovačić. Spot je sniman na različitim zanimljivim zagrebačkim lokacijama, a imena iza ovog spota su, uz Stoku i Gorana, Marijan Jurčević, Sven Čustović i Krunoslav Licitar Macola.

Stoka je za svoje fanove održao live talk show na JoomBoos YouTube kanalu na kojem je odgovarao na pitanja koja zanimaju publiku i uživo izveo neke od svojih najvećih hitova.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ja imam nos za biznis, znam kako trgovati i dosta sam poduzetan, tako da znam što donosi budućnost. Pa nisam ja od jučer, zato sam se odlučio preseliti na internet. Zato jer će svi ti klinci koji su ovo pogledali, za dvije ili tri godine će biti moja publika koja dolazi na koncerte, predstave i slično, a dok ih pitaju di smo se upoznali reći će upoznali smo se na internetu - rekao je Stoka.

Reper je ispričao i o svojim počecima u glazbenoj karijeri.

- Sin do mog prijatelja mu je rekao tata tata ja hoću biti youtuber, na što mu je otac odgovorio sine pa to je kao da mi govoriš tata ja želim biti televizor. Devedestih, kada smo to počeli raditi, svi su nas gledali kao da smo bili neki čudaci koji su zamotani u neke krpe u onim širokim hlačama, toga tada još nije bilo - kaže reper.

Stoka je objasnio kako ga njegov otac nije podržavao u glazbi jer je uvijek govorio da se 'drži škole', ali danas je on njegov najveći fan.

- Znam svaku pukotinu na cesti jer sam gradski dečko bio. Ali, kada dođem u Split, Zadar ili bilo koji drugi grad, smatram da pripadam u svaki od tih gradova jer sam hrvatski proizvod i to ću uvijek bit - ispričao je reper.

Pogledajte novi hit:

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...