Obavijesti

Show

Komentari 0

Stotine obožavatelja uživalo je u pjesmama najboljih klapa

Stotine obožavatelja uživalo je u pjesmama najboljih klapa
5

Koliko je atmosfera bila ugodna i opuštena, pokazala je i mačka koja nam se usred nastupa elegantno prošetala preko pozornice, ispričao je Toni Kesić iz klape Iskon

VIDEO

Već četvrtu godinu za redom koncert 'Najbolje hrvatske klape na Stradunu' potvrdio je da je riječ o događaju koji se ne propušta.

Nastup klapa Cambi (K. Kambelovac), Iskon, Šufit i Rišpet okupio je u ponedjeljak stotine obožavatelja dalmatinske pjesme u samom srcu Dubrovnika.

Njihovi najveći hitovi poput pjesama 'Neprolazna', 'Ne diraj moju ljubav', 'Još ne mogu pristat volit' i 'Fališ mi' pod otvorenim nebom i među srednjovjekovnim zidinama Grada, stvorili su posebnu atmosferu koju Dubrovčani i njihovi gosti s nestrpljenjem iščekuju svakog ljeta.

No nastupu na ovoj jedinstvenoj pozornici raduju se i izvođači, posebno klapa Cambi koja u Dubrovnik dolazi već četvrtu godinu za redom.

- Koncert je prošao u izvrsnom ozračju i disponiranoj izvedbi svih klapa. Na programu su bile i a capella i pop moderne skladbe, čime su klape jako dobro predstavile širinu glazbenih stilova koji vladaju. Publika je to izvrsno nagradila i ja sam kao izvođač najviše bio počašćen upravo time. U velebnom ambijentu, probranoj, ali brojnoj publici, dobiti toliko nagrade, odnosno pljeska. Baš smo radosni i zadovoljni otišli s pozornice - kazao je Hrvoje Lozančić iz klape Cambi.

Isto je poručio i Zdeslav Mišurac iz klape Šufit koji je kazao da se ništa ne može mjeriti s osjećajem kad prepun Stradun zapjeva uglas s klapom.

- Teško je naći riječi kojima bi se opisala ta magična klapska večer u Dubrovniku. Svaki put nas iznova oduševi prijem kod naših dragih Dubrovčana. Ove godine smo imali čast nastupiti zadnji te smo imali osjećali odgovornost da ne iznevjerimo publiku. Nadamo se dolasku i dogodine jer je ovo definitivno jedan od najboljih klapskih koncerata u Hrvatskoj - dodao je Mišurac koji je s kolegama na Stradunu nastupio treći put.

Njegovo oduševljenje dijeli i klapa Rišpet koja s Dubrovnikom ima poseban odnos.

- Bilo je prekrasno, kao i uvijek na Stradunu. To je bila sinergija klape Rišpet, Dubrovkinja, Dubrovčana i gostiju Grada, spoj sunca, mora i kamenih zidina svjetski prelijepog Straduna. Rišpet i Dubrovnik se definitivno vole - zaključio je Pero Kozomara, osnivač klape, skladatelj i producent.  

I klapa Iskon uživala je pjevajući među najljepšim europskim zidinama, a sasvim slučajno je usred nastupa dobila i neplaniranog 'gosta iznenađenja'.

- Sve je bilo izvrsno, pozornica, razglas, publika, kao i ambijent, tako da svaki glazbenik jednostavno mora pružiti svoj maksimum. Koliko je atmosfera bila ugodna i opuštena, barem meni, pokazala je i jedna mačka koja nam se usred nastupa elegantno prošetala preko pozornice - ispričao je Toni Kesić iz klape Iskon.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja