Obavijesti

Show

Komentari 45

Strast na krilima čuvara: Priča o ljubavi koju ćete pamtiti

Strast na krilima čuvara: Priča o ljubavi koju ćete pamtiti
2

U svijetu bez ljubavi i nebeska bića se moraju skrivati iza maski da odvedu izgubljene na put srca, pokazuje to roman 'Putovanje s anđelima' Magde Novak

VIDEO

Luciji je život izgubio smisao kad je saznala da nikad neće imati dijete. Da nikad neće osjetiti ljubav. Bruno je bio mladić koji je obećavao, ali sve je razočarao. Svijet ga je prezirao. Pomirio se s mišlju da nikad neće voljeti i biti voljen.

Uvod je to u fascinantnu ljubavnu priču književnice Magde Novak “Putovanje s anđelima”, koja je u kratkom roku osvojila čitatelje.

- Romanom sam željela razočaranim ljudima vratiti vjeru u život. Sudeći prema pozitivnim reakcijama čitatelja, vjerujem da sam u tome uspjela - rekla nam spisateljica čiji se književni prvijenac djelomično bazira na vlastitim iskustvima.

- Nakon gubitka voljenog muškarca osjećala sam se izigrano. Jedan slučajan susret promijenio me je, kao što promijeni Luciju i Brunu. Možda je to bila sudbina, ali uvjerena sam da je jedno plemenito nebesko biće kumovalo našoj vezi - zagonetno nam je rekla Magda.

- Ljudi su danas, nažalost, skeptični prema svemu. No neka im bude misao vodilja da živimo u svijetu bez ljubavi u kojem se i nebeska stvorenja moraju skrivati iza maski da odvedu izgubljene na put srca - zaključila je spisateljica. 

O romanu Magde Novak može se govoriti i kao o fenomenu na fantastičnoj književnoj sceni zasićenoj nadnaravnim besmrtnicima slomljena srca. Zagrepčanka je napisala moderno, napeto i strastveno djelo u kojem podjednako uživaju romantičari i obožavatelji irske mističarke Lorne Byrne, autorice međunarodne uspješnice 'Anđeli u mojoj kosi', koja je prevedena na dvadeset jezika.

Spomenuta Lorna Byrne svojedobno je hrvatskim fanovima otkrila kako komunicira s anđelima.

- Nije prošao nijedan dan u mojem životu da nisam vidjela anđele, za mene je to najnormalnija stvar. Anđeli su moji najbolji prijatelji i pratioci. Njihove oči toliko su žive, pune života, svjetlosti i ljubavi! Ne mislim da sam po bilo čemu posebna ili bolja od drugih, a pogotovo nisam savršena. Ja sam običan čovjek - rekla je Byrne te dodala kako joj je misija da pruža nadu i pomaže ljudima da shvate da će, koliko god se možda osjećali usamljeni, uvijek imati uza se anđela čuvara. Baš poput Lucije i Brune koji su opet naučili voljeti zahvaljujući jednom anđelu čuvaru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe
PRVI SU ŠVICARSKI PREDSTAVNICI

Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe

Marko Purišić prije druge probe imao je 17% šanse za pobjedu, a u proteklih nekoliko sati počeo se penjati na kladionicama
Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu