Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
114 komentara

Stručnjaci magije: Za pad je kriva prijateljica Dalmatinka

UKLETA ILI NESPRETNA Pjevačica je s obitelji čekala Novu godinu u Zlatiboru, a u petak ujutro poskliznula se i pala je niz stepenice u apartmanu pa je slomila lakat

Petar Glebov/Pixsell
Foto: Petar Glebov/Pixsell
114 komentara

Nakon što je Lepa Brena (54) drugi put u pet mjeseci nespretno pala i slomila ruku vidovnjaci smatraju da je na pjevačicu bačena crna magija. Brena je s obitelji čekala Novu godinu u Zlatiboru, a u petak ujutro pala je niz stepenice u apartmanu i slomila lakat.

- U rukama sam imala torbu i šalicu kave. Poskliznula sam i poletjela misleći kako da spasim šalicu. Ona je ostala neoštećena, a ja sam shvatila da sam se polomila jer nisam mogla micati ruku - opisala je pjevačica. Krajem srpnja prošle godine za doručkom u hotelu u Novom Vinodolskom zapela je za suncobran te slomila zapešće desne i lakat lijeve ruke. U bolnici u Lovranu su je operirali. U ta dva pada s teškim posljedicama zagrebačka vidovnjakinja Mirela Marković vidi djelovanje crne magije.

- Urok je bacila kolegica smeđe/crne kose dalmatinsko srpskog podrijetla. Nešto je mlađa od Brene kojoj se predstavlja kao prijateljica. Napravila je to zbog ljubomore jer joj smeta što Brena dolazi u Hrvatsku – smatra Marković. O kome je riječ nije željela reći. Dodaje da će pjevačica iz njezina opisa prepoznati tu ženu. Breni savjetuje da što prije otiđe skinuti urok. Time je potvrdila mišljenje tarot majstora vidovitog Milana.

- Urekla ju je kolegica kojoj očigledno smeta - kaže Milan Radonjić. Parapsihologinja Vera Čudina ne vjeruje u crnu magiju i uvjerena je da je folk zvijezda jednostavno nespretna.

Piše u zvijezdama 

Mirela Marković kaže da je Brena i bez uroka sklona čestim padovima i lomovima kostiju.

Nije više mlada

Vera Čudina savjetuje joj da ne skakuće kao djevojčica jer će slomiti lubanju i ključnu kost.

Što prije vraču

Vidoviti Milan smatra kako pjevačica nema puno vremena da skine uroke koji su sve jači.

Naši partneri pišu
Message