Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
45 komentara

Student nije uspio do milijuna: Kući odnio 'samo' 32.000 kuna

U 'bitku' za vrući stolac nakon studenta krenuli su Matej Križman iz Pule, Lena Mrđen iz Rijeke, Nenad Perko iz Splita, Daria Števinović iz Zagreba, Domagoj Njegovan iz Našica te Zvonimir Drvar iz Zagreba

Foto: HRT
45 komentara

Student strojarstva Pavao Banić (21) iz Ivanić-Grada u prošloj epizodi kviza 'Tko želi biti milijunaš?' zaradio je 125.000 kuna i osigurao si mjesto u vrućem stolcu i u novoj emisiji. Kviz je započeo sa dva džokera u 'džepu' i otvorio 13. pitanje za 250.000 kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pitanje je bilo 'Koji se metal 'ušuljao' u srce vitamina B12?', a Pavao je odmah priznao da odgovor na to pitanje ne zna. Ponuđeno je bilo 'krom', 'nikal', 'kobalt', 'cink'. Odlučio je iskoristiti džoker 'pitaj publiku'. Čak 62 posto reklo je da je točan odgovor cink. To je i rekao kao svoj konačan odgovor, ali tu je njegovoj igri došao kraj. Točan odgovor bio je 'kobalt'. Umjesto 250.000, tako je osvojio 32.000 kuna, a Tarik mu je rekao da će sigurno ostati upamćen. 

Foto: HRT

U 'bitku' za vrući stolac krenuli su Matej Križman iz Pule, Lena Mrđen iz Rijeke, Nenad Perko iz Splita, Daria Števinović iz Zagreba, Domagoj Njegovan iz Našica te Zvonimir Drvar iz Zagreba. Najbrži prst imao je magistar povijesti, Matej Križman (27) iz Pule. Zapeo je na pitanju 'Na kojem otoku ne postoji istoimeno naselje?'. Ponuđeno je bilo 'na Cresu', 'na Pagu', 'na Korčuli' ili 'na Braču'. Pitao je publiku koja mu je rekla točan odgovor - 'na Braču'.

Foto: HRT

Međutim, voditelj Tarik Filipović je bio malo i razočaran zato što nisu s većom sigurnosti odgovorili da je točan odgovor D. Naime, samo 39 posto je točno odgovorilo. Nakon što je iskoristio sva tri džokera, Matej je odlučio odustati jer nije znao odgovor na pitanje 'Gdje su s neba pali Armstrong, Collins i Aldrin?'. Uzeo je 16.000 kuna, a nakon toga probao odgovoriti. Rekao je da je odgovor Dolina smrti, a točan je odgovor bio Tihi ocean. 

Foto: HRT

Sljedeći najbrži prst bio je Domagoj Njegovan iz Našica. Odgovorio je na 11. pitanja i trenutno ima 64.000 kune, a u sljedećoj epizodi otvorit za 12. pitanje za 125.000 kuna. Zadnje pitanje na koje je uspio odgovoriti prije nego je isteklo vrijeme bilo je pitanje 'Kad bismo sve moguće odgovore u igri Najbrži prst poredali po abecedi, koji bi odgovor bio četrnaesti po redu?'. Točan odgovor bio je 'CADB' i Domagoj je to relativno brzo i odgovorio nakon što je u glavi 'izvrtio' moguće kombinacije. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Naši partneri pišu
Message