Obavijesti

Show

Komentari 25

Subašić vjeruje svojoj Antoniji: Prepustio joj je pilotsku palicu

Subašić vjeruje svojoj Antoniji: Prepustio joj je pilotsku palicu
16

Zadre, vidimo se večeras, istaknuo je Danijel koji će kao i ostali suigrači rodom iz Zadra imati zaseban doček. Među njima su kapetan reprezentacije Luka Modrić, Šime Vrsaljko te Dominik Livaković

VIDEO

Hoćemo li doći u Zadar, upitao se 'ministar obrane', kako su ga prozvali fanovi, Danijel Subašić (33). Vratar hrvatske nogometne reprezentacije pohvalio se fotografijom na kojoj njegova djevojka Antonia Bozzo (33) upravlja avionom do njihovog rodnog grada. Pritom je izrazio sumnju u Antonijine pilotske sposobnosti, no ubrzo je pokazao da će sigurno doći. 

- Zadre, vidimo se večeras - istaknuo je Danijel. Pohvalio se fotografijama mora iz aviona, a potom otkrio i kako su stigli. 

- Čudo ova dva pilota - napisao je Subašić koji će kao i ostali suigrači, rodom iz Zadra, večeras imati zaseban doček. Među njima su kapetan reprezentacije Luka Modrić (32), Šime Vrsaljko (26) te Dominik Livaković (23).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Subašić je objavio fotografiju s njima te napisao kako su oni zadarska obitelj, a na hrvatskoj zastavi se isticao natpis 'zadarska dica'. Svečani doček zadarskih reprezentativaca biti će u 20 sati u gradskoj luci na Liburnskoj obali, dok će središnji događaj biti na Forumu u 21 sat.

Iako ništa ne može nadmašiti jučerašnji doček Vatrenih u Zagrebu kada se okupilo preko 500.000 navijača, za Modrića, Subašića, Vrsaljka i Livakovića će biti poseban doživljaj jer se radi o njihovom rodnom gradu. U Zadru će ih dočekati njihova obitelj i prijatelji. 

VIDI OVO: Doček Vatrenih: 5 najzanimljivijih činjenica

VIDI OVO! Koliko će te djece imati jednog dana?

Svečani doček Vatrenih na Trgu bana Josipa Jelačića
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...