Show

Komentari 60

'Sud Igoru nije zabranio da objavljuje Aleksandrove slike'

'Sud Igoru  nije zabranio da objavljuje Aleksandrove slike'

Još od 2014. godine traje sudska bitka između bivših partnera, Milana Popovića i Severine Kojić za ravnopravno roditeljstvo nad njihovim sinom Aleksandrom

Srpski mediji danas su objavili da je Općinski građanski sud u Zagrebu donio rješenje kojim zabranjuje Severininom (45) suprugu Igoru Kojiću (30) da na društvenim mrežama objavljuje fotografije maloljetnog Aleksandra )5).

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako pišu, sud smatra da je, što je dijete starije, manje poželjno da njegove fotografije budu izložene javnosti te da je odluka donesena u njegovom najboljem interesu, a sada se o cijeloj priči priopćenjem oglasio i njezin menadžer Severinin menadžer Tomica Petrović (48).

'Nije istina da je Općinski građanski sud u Zagrebu donio rješenje kojim zabranjuje Severininom suprugu Igoru Kojiću da na društvenim mrežama objavljuje fotografije njenog sina.

Istina je da je donesena nepravomoćna sudska odluka koja Popoviću omogućuje da u tužbi protiv Igora Kojića svoje dijete zastupa samostalno, što znači da mu za tu tužbu ne treba Severinina suglasnost. Severina je protiv te odluke podnijela žalbu, jer smatra da vođenje takvih postupaka nije u interesu djeteta, što je u jednom od sličnih postupaka potvrdio i poseban djetetov skrbnik imenovan od strane suda. Nadalje, nije istina da sud smatra da je dobrobit Severininog sina ugrožena, kako se u tekstu navodi.

Upravo suprotno. Popović je radi objavljivanja fotografija na društvenim mrežama podigao već tri postupka protiv Severine i sva tri je izgubio, uz obrazloženje da nema ništa štetno, niti neuobičajeno u fotografijama majke i djeteta pa bi se iz svega dalo zaključiti da se ovdje ne radi o dobrobiti djeteta, već o Popovićevom obijesnom parničenju'.

Najčitaniji članci