Show

Komentari 1

Šukerova bivša cura druži se s misterom: 'To je dečko za tebe'

Šukerova bivša cura druži se s misterom: 'To je dečko za tebe'

Kristina Bralo s 25 godina starijim Davorom Šukerom razišla se početkom ove godine, a u lipnju se krenulo šuškati kako je pronašla novu ljubav s bivšim misterom turizma

Bivša kraljica Hrvatske i miss bikinija Kristina Bralo (28) objavila je fotografiju u zagrljaju bivšeg Mistera turizma Mateja Cvitanovića (27).

POGLEDAJTE VIDEO:

Kristina je do početka godine bila u vezi s 25 godina starijim Davorom Šukerom (53), ali su prekinuli početkom godine, uoči njegova puta u Ameriku. Kristini navodno nije najbolje sjelo što joj dragi putuje bez nje.

Ipak, početkom lipnja objavila je video u kojem provodi vrijeme s Matejom, a nedugo nakon toga potvrdili su da su u vezi. Kraljica Hrvatske 2013. i Mister turizma Hrvatske 2013. upoznali su se u zajedničkom društvu u restoranu u Zagrebu, nakon čega su vrlo brzo planule iskre među njima.

Njihova nova fotografija potakla je Kristinine pratitelje na Instagramu da joj čestitaju na lijepoj vezi.

- Predivni ste par; Baš ste mi vrh; Kakav prelijepi par - napisali su neki.

- To je dečko za tebe - glasi jedan komentar.

Netko je pitao 'kad će svadba', a Kristina je odgovorila da se to pitanje mora postaviti Mateju, koji je mudro odgovorio samo s nekoliko emotikona koji šute.

Prijatelji miss bikinija pred nekog vremena izjavili su kako je Kristina veoma sretna u novoj vezi, što se nije moglo reći za onu s bivšim nogometašem.

POGLEDAJTE I NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE TU LUD'?!: