Obavijesti

Show

Komentari 9

'Supertata' oduševio žiri: Ima božanski glas i šestero djece

'Supertata' oduševio žiri: Ima božanski glas i šestero djece
4

Michael i njegova supruga Ivey su odlučili posvojiti još djece nakon što je ona zamalo umrla pri porodu njihove curice. On želi biti primjer svojoj djeci i pokazati im da ništa nije nemoguće...

VIDEO

Medicinski tehničar Michael Ketterer (40) oduševio je publiku i žiri showa America's Got Talent. Ovaj otac šestero djece toliko je zadivio Simona Cowella da mu je Simon stisnuo 'zlatni gumb' i poslao ga direktno u finale. Osim božanskim glasom, Michael je iznenadio i neobičnom životnom pričom. 

- Moja obitelj je razlog zbog kojeg sam tu. Zbog moje žene i mojih šestero djece - rekao je Michael, koji radi kao medicinski tehničar na pedijatrijskom odjelu. Michael i njegova supruga Ivey su odlučili posvojiti još djece nakon što je ona zamalo umrla pri porodu njihove curice.

- Liječnik je rekao da bi žena koju volim najviše na svijetu mogla umrijeti. Kao i moja novorođena kćer Sofia. Proveo sam noć u molitvi. I čudesno su se izvukle - rekao je Michael, piše Knoxnews.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zbog komplikacija pri porodu, liječnici su savjetovali supružnicima da ne bi trebali imati više djece. Nakon nekoliko godina, njihova kći Sofia je sanjala da ima troje braće. Rekla je to roditeljima, a Michael je ubrzo nakon toga čuo da trojica dječaka traže posvojitelje. Shvatio je to kao božji znak i ubrzo pokrenuo papire za usvajanje.

Nakon toga, posvojili su još dva dječaka, od kojih je jedan teško bolestan.

- Ono što sam naučio od svoje djece, s obzirom na njihovu životnu priču, je da da kad jedva preživljavaš, nemaš vremena sanjati - rekao je Michael. Dodao je kako im želi pokazati na vlastitom primjeru da ništa nije nemoguće.

Michaela su članovi žirija nahvalili, a najoduševljeniji je bio Simon Cowell, koji je  'progurao' Michaela  ravno do finala.

- Ti si tako realan. Pravo si iznenađenje. Iskreno, bio si nervozan. I bio sam zabrinut za tebe. Ali, mislim da nekad djela govore više od riječi - rekao je Simon i stisnuo zlatni gumb.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje