Show

Komentari 0

Suprug Nikoline Pišek bio je povjesničar umjetnosti, a iza sebe ima dvije kćeri i dva braka

Suprug Nikoline Pišek bio je povjesničar umjetnosti, a iza sebe ima dvije kćeri i dva braka

Srpski povjesničar umjetnosti Vidoje Ristović preminuo je sinoć iza ponoći, a tu je informaciju potvrdila srpskim medijima i njegova supruga Nikolina Pišek

U 44. godini života iznenada je preminuo Vidoje Ristović, suprug Nikoline Pišek (46). Smrt su, tijekom noći sa subote na nedjelju, potvrdili djelatnici hitne pomoći, piše Nova.rs

Kako navodi srpski medij, Nikolina je potvrdila informaciju o smrti, ali 'nije imala snage da kaže bilo što više na tu temu'. 

U 44. godini iznenada preminuo Vidoje Ristovi?, suprug Nikoline Ristovi? - arhiva

Vidoje Ristović rođen je 25. srpnja 1978. u Beogradu, gdje je završio osnovnu i srednju školu, a potom povijest umjetnosti. Potječe iz bogate obitelji. Njegov otac Viktor Ristović od 90-ih godina prošlog stoljeća bavi se trgovinom umjetnina i antikviteta.

S Nikolinom Pišek u braku je od 2013. godine, a 2014. par je dobio kćer Unu Sofiju. Do danas je obitelj živjela na relaciji Beograd - Zagreb.

Naime, Vidoje je iza sebe imao još jedan brak te kćer Mateu, koja danas ima dvanaest godina.

Ristović je u prvom braku bio do 2011. godine, kada je, kako se pisalo, suprugu napustio zbog glumice Katarine Radivojević.

Vidoje i Nikolina su se prvi put sreli u Dubrovniku, potom u Crnoj Gori. Svoju vezu otkrili su u rujnu 2012. godine, kada su ih paparazzi "uhvatili" na jednom beogradskom splavu.

Par mjeseci kasnije zaručili su se, a onda su vezu okrunili brakom, glamuroznim vjenčanjem u Monte Carlu. Sljedeće godine dobili su kćer. Vidoje nije davao izjave za medije, no Nikolina je najbolje komentirala svog supruga. Svojedobno je voditeljica opisala svog odabranika kao “najkonkretnijeg muškarca kojeg je ikada upoznala”.