Obavijesti

Show

Komentari 17

Supruga Aleca Baldwina imala drugi pobačaj u sedam mjeseci

Supruga Aleca Baldwina imala drugi pobačaj u sedam mjeseci
8

Nadam se da je ovo dobar način da vijest podijelim s vama. Rekla sam kćeri da beba ne dolazi, ali ćemo se potruditi da dobije sestru neki drugi put. Uništena sam trenutačno, napisala je Hilaria

Supruga poznatog holivudskog glumca Aleca Baldwina (61), Hilaria (35), objavila je na društvenim mrežama tužnu vijest. Otišla je na redovni ginekološki pregled i saznala kako je ponovno imala spontani pobačaj.

S obzirom na to da je jedan već imala prije sedam mjeseci, par se razveselio saznavši kako je Hilaria ponovno u iščekivanju. Bila je u četvrtom mjesecu trudnoće i čekali su djevojčicu. Obitelj je shrvana ovom viješću. 

- Jako smo tužni jer smo upravo saznali da je naša beba preminula sa samo 4 mjeseca Također, želim da znate da iako možda sada nismo dobro - bit ćemo - započela je emotivnu objavu Hilaria. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Par je započeo vezu 2011., a vjenčao se u lipnju 2012. Hilaria i Alec roditelji su kćeri Carmen (6), sinova Rafaela (4), Leonarda (3) i Romea (1), ali san im je imati veliku obitelj i od toga, istaknuli su u više navrata, ne misle odustati. Osim što je napisala podužu objavu, snimila je i objavila video s najstarijom kćeri u kojoj joj govori kako prinova ipak neće doći. 

- Nadam se da je ovo dobar način da vijest podijelim s vama. Rekla sam joj da beba ne dolazi, ali ćemo se potruditi da dobije sestru neki drugi put. Uništena sam trenutačno. Nisam ovo očekivala na današnjem pregledu. Ne znam što drugo reći. Još sam u šoku - istaknula je. 

New York Philharmonic Red Carpet Arrivals - New York

Samo nekoliko sati prije odlaska na pregled Hilaria je objavljivala fotografije svog trudničkog trbuščića i bila je ponosna što napreduju. Intimnu ispovijest o tome kako je imala spontani pobačaj podijelila je i u travnju.

Hilaria Baldwin: 'Ovako izgleda tijelo 24 sata nakon poroda...'
Hilaria Baldwin: 'Ovako izgleda tijelo 24 sata nakon poroda...'

- Želim podijeliti s vama da upravo najvjerojatnije doživljavam pobačaj. Obećala sam sebi da ću, ako ponovno zatrudnim, dijeliti s vama vijesti prilično rano pa čak i ako to znači prolaziti veliki gubitak. Uvijek sam dijelila s vama sve, o svojoj obitelji, trudnoćama, fitnessu... pa tako i ovo ne želim skrivati od vas samo zato jer nije pozitivno i sjajno kao ostalo. Smatram da je važno pokazati istinu... Jer moj posao je pomoći ljudima, iskrenošću i stvarnošću... - rekla je.

POGLEDAJTE SERIJAL 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

15:21