Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
7 komentara

'Supruga me stvorila, imala je misiju biti majka i u braku...'

Glumac je upoznao Rheu 2001. na promociji svog filma u New Yorku te ju pitao hoće li s njime izaći, a prvi spoj im je bio sljedećeg jutra u katedrali. Rhea je bivši model za donje rublje

Foto: Instagram
7 komentara

Dugujem puno toga svojoj supruzi. Ona mi je pomogla da postanem muškarac kakav sam danas i stvorila je predivan život za mene i našu djecu, ispričao je Mark Wahlberg (47) u intervjuu za britanski The Sun. Glumac je od 2009. u braku s američkim modelom Rheom Durham (40) te imaju kćeri Ellu (14) i Grace (8) i sinove Michaela (12) i Brendana (9). 

Foto: Harry Uzoka/Instagram

- Uvijek sam znao da me moja supruga voli zbog onoga što jesam i kako je ona netko komu mogu vjerovati. Dok ju nisam upoznao, nisam bio spreman imati obitelj - istaknuo je Wahlberg. Glumac je upoznao Rheu 2001. na promociji svog filma u New Yorku te ju pitao hoće li s njime izaći, a prvi spoj im je bio sljedećeg jutra u katedrali. 

Foto: Harry Uzoka/Instagram

Mark ističe kako ga je prije nego što je sreo manekenku progonilo njegovo problematično djetinjstvo i nije želio imati djecu jer je bio uvjeren da im neće pružiti potrebnu stabilnost. Naime, glumac je postao ovisnik o kokainu s 13 godina, a tri godine kasnije je završio u zatvoru. No Rhea je, kako tvrdi Wahlberg, uklonila njegove strahove. 

Foto: Harry Uzoka/Instagram

- Trebaš pravu ženu u svom životu i onaj osjećaj da ćete biti zajedno dugo vremena. To je posebno važno ako ćete imati djecu - rekao je glumac. Dodao je kako je Rhea imala posao, no njezina misija u životu je bila da bude majka i supruga. 

Foto: Harry Uzoka/Instagram

- Dijelimo iste vrijednosti. Očito, fizička privlačnost je postojala, no to nije nešto što održava par zajedno - objasnio je Wahlberg čija je supruga bila model za donje rublje i nosila Victoria Secret revije. Mark, koji je bio naplaćeniji glumac u Hollywoodu prošle godine s 53 milijuna dolara (oko 345 milijuna kuna), kaže da mu je teži posao izvan seta. Tvrdi da pokušava svoju djecu spriječiti da ponavljaju njegove greške, pa je tako s 42 godine odlučio završiti srednju školu iz koje se kao tinejdžer ispisao. 

Foto: Harry Uzoka/Instagram

- Ne mogu reći djeci da idu u školu i obrazuju se ako ja to nisam učinio. Pomislit će: 'Ti nisi išao u školu i ispao si dobro' - zaključio je glumac. 

Foto: Harry Uzoka/Instagram

VIDI OVO: Penis toliko velik da se vidi iz svemira.

Naši partneri pišu
Message