Obavijesti

Show

Komentari 5

Supruga princa Charlesa 75. rođendan obilježila uz novi portret u opuštenom izdanju

Supruga princa Charlesa 75. rođendan obilježila uz novi portret u opuštenom izdanju
4

Camilla će rođendan proslaviti u nedjelju malom obiteljskom večerom, kako se doznaje iz kraljevske rezidencije Clarence House

VIDEO

Objavljena je službena fotografija opuštene vojvotkinje od Cornwalla povodom obilježavanja njenog 75. rođendana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Britanci oduševljeni: Elizabeta želi da Camilla postane kraljica kad princ Charles sjedne na tron VIDEO

Camilla na slici objavljenoj za njezinu značajnu godišnjicu izgleda opušteno i nasmiješeno. Fotografija supruge prijestolonasljednika princa Charlesa uslijedila je nakon napornog tjedna za britansku kraljevsku obitelj.

Na slici buduća kraljica sjedi za vrtnim stolom s cvijećem i drugim biljkama vidljivima u pozadini. Ispred nje stoji šalica čaja i tanjurić te zdjela ispunjena breskvama.

Vojvotkinja je kao gošća uredila najnovije izdanje časopisa Country Life, a njezin sin, gastro bloger Tom Parker Bowles, napisao je hvalospjev breskvi, osnovnom sastojku jednog od omiljenih deserata njegove majke - breskve Melba.

Britain's Camilla Duchess of Cornwall enjoys an ice cream during a visit to Dromore Village in County Down, Northen Ireland

Parker Bowles piše: „Moja majka je oduševljeni uzgajivač bijelih breskvi (tema ovomjesečne kolumne bila je uglavnom njezina ideja), ali one zasigurno ne očekuju pozornost“.

Slika je snimljena prošloga mjeseca u vrtovima Raymilla, Camillinog utočišta u Lacocku - Wiltshireu, gdje su breskve s fotografije uzgojene.

Imanje sa šest spavaćih soba, oko 25 kilometara udaljeno od kuće princa od Walesa u Highgroveu, kupila je nakon razvoda od Andrewa Parkera Bowlesa sredinom 1990-ih.

Prince of Wales visit to Rwanda

Vojvotkinja na fotografiji Getty Imagesa nosi plavu cvjetnu haljinu dizajnerice Sophie Dundas.

75. rođendan proslavit će u nedjelju malom obiteljskom večerom, kako se doznaje iz kraljevske rezidencije Clarence House.

Na proslavi se očekuju Camillini sin i kći Laura Lopes zajedno s njenom mlađom sestrom Annabel Elliot koja je glumila u dokumentarcu ITV-a prateći Camillu dok je preuzimala uzde časopisa.

Princ William se zanio na teniskom meču: Prekršio je kraljevsko pravilo ponašanja?
Princ William se zanio na teniskom meču: Prekršio je kraljevsko pravilo ponašanja?

Vojvotkina je u intervjuu za Daily Mail otkrila da je zahvaljujući svojim unucima prihvatila svijet društvenih medija – TikTok. Također je navela da Charles unucima voli čitati i pritom daje sve od sebe.

Požalila se kako su obiteljski obroci stvar prošlosti jer su sada svi na “svojim uređajima“.

Govoreći za novine vojvotkinja je rekla: „Obitelji više ne sjede i ne večeraju, zar ne. U moje smo vrijeme bili za stolom da bi objedovali. Sada su svi na svojim uređajima. To me samo ljuti“, dodala je.

Royal visits for Wales Week
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin