Obavijesti

Show

Komentari 45

Supruga Vincenta Cassela gola i trudna pozirala za naslovnicu

Supruga Vincenta Cassela gola i trudna pozirala za naslovnicu
13

Francuska manekenka Kunakey poziranjem se pridružila grupi poznatih trudnica koje su se fotografirale bez odjeće za razne časopise. Demi Moore, Britney Spears, pa i bivša supruga Vincenta Cassela

VIDEO

Atraktivna manekenka Tina Kunakey (22), supruga glumca Vincenta Cassela (52) pozirala je trudna i potpuno gola za naslovnicu časopisa 'Photo'. Samo je grudi prekrila rukama. Fotografiju naslovnice podijelila je sa svojim fanovima koji su bili oduševljeni. 

Da ovo nije prvi put da Francuskinja pokazuje trbuščić pokazuju i njezine ostale fotografije koje dijeli na društvenim mrežama.

Ovim poziranjem pridružila se grupi poznatih trudnica koje su se fotografirale bez odjeće za razne časopise. Demi Moore (56), Britney Spears (37), Claudia Schiffer (48), pa i bivša supruga Vincenta Cassela Monica Bellucci (54) samo su neke od njih.  

Francuski glumac i manekenka vjenčali su se 24. kolovoza 2018. Tina je otkrila kako prvi put kada je upoznala Vincenta nije ni znala tko je on. Kada se par vjenčao, njezini pratitelji nisu mogli ni naslutiti da će se udati za 30 godina starijeg muškarca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Cassel sa suprugom 00:08

Iako je njihovo vjenčanje izazvalo veliko zanimanje javnosti, par se ipak odlučio za skromnije vjenčanje. Ceremonija je bila u gradskoj vijećnici u Bidartu, jugozapadnoj Francuskoj, a Tina je imala bijelu vjenčanicu kojom je naglasila dekolte, kosa joj je bila prirodno kovrčava i imala je minimalno šminke. 

Par živi skupa u Rio de Janeiru i najviše vole ići na surfanje na plažu Ipanema. Tina i Vincent često se hvale zajedničkim fotografijama i ne skrivaju ljubav, a zajedno stalno odlaze na odmore. 

Gola na plaži: Casselova žena poželjela je sretnu Novu 2019.
Gola na plaži: Casselova žena poželjela je sretnu Novu 2019.

Francuz je 14 godina bio u braku s glumicom Monicom Bellucci (54) s kojom ima kćeri Devu (14)  i Leonie (8). Ni on ni glumica nisu objasnili razloge rastave. Cassel je samo istaknuo kako je presretan otkako je u vezi s Tinom.

NIJE KRIVA CAMILLA? Pravi razlog službenog razvoda princeze Diane i Charlesa šokirao javnost

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...