Show

Komentari 22

Šuput je uredila sobicu za sina: Pokazala namještaj i tapete...

Šuput je uredila sobicu za sina: Pokazala namještaj i tapete...

Zidove je ukrasila crtežima životinja, a sada im je stigao i dio namještaja. Pokazala je novi stol za presvlačenje pelena te tapete. Kupila je i bočice, pelene, dude te držače za dude

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (41) je u 33. tjednu trudnoće. Kako je ranije rekla, sin bi im se trebao roditi u ožujku, a Maja ima posljednje pripreme za njegov dolazak.

POGLEDAJTE VIDEO: Maja Šuput dužna za pričuvu

Izuzetno je raduje pripremanje za skori dolazak prinove, a i njezin suprug Nenad Tatarinov (37) s nestrpljenjem čeka sinčića.  Nedavno je pjevačica izjavila kako je soba za sina skoro gotova.

Zidove je ukrasila crtežima životinja, a sada im je stigao i dio namještaja. Pokazala je novi stol za presvlačenje pelena te tapete.

Također, pratiteljice je upitala ako imaju za podijeliti kakav savjet koji bi joj koristio. Stoga je Maja pošla u shopping. Nakupovala je bočice, pelene, dude te držače za dude. 

- Ne znam koliko tog treba, a naravno kad ne znaš, kupiš - rekla je Maja. 

Snimila je i ladicu gdje drži potrebne stvari za bebu.

- Jao ljudi pa ja sam to tek sad posložila. Zaboravila sam da imam jednu cijelu kolekciju bočica još od ranije. To ti je kad kupuješ mjesecima po malo, skupi se - rekla je Maja. U ladici se nalaze i plišane igračke. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S MAJOM ŠUPUT:

Najčitaniji članci