Show

Komentari 30

Šuput na plaži u Dubrovniku: 'Jučer kišobran, danas badić'

Šuput na plaži u Dubrovniku: 'Jučer kišobran, danas badić'

Majo super kupaći i linija nakon poroda. Uživaj u prelijepom Dubrovniku; Badić mrak; Tko bi rekao da si nedavno rodila, prekrasna Maja, izgledaš fanomenalno, pisali su joj obožavatelji ispod fotografije

Pjevačica i voditeljica Maja Šuput (42) nedavno se pohvalila na Insatgramu kako odlazi na obiteljsko putovanje sa suprugom Nenadom Tatarivnovom i sinčićem Bloomom

POGLEDAJTE VIDEO 

Kao destinaciju za odmor obitelj je odabrala naš prekrasni Dubrovnik, a Maja je dva dana nakon dolaska s pratiteljima podijelila seksi fotku u badiću. 

- Jučer kišobran, danas badić...Uglavnom imam kod sebe i jedno i drugo pa kak' vremenu puhne - napisala je u opisu objave. 

Šuput je, kao i uvijek, od fanova dobila mnoštvo komplimenata na račun izgleda, a neki su ju i pitali koja je tajna ravnog trbuha samo nekoliko mjeseci nakon poroda. 

- Majo super kupaći i linija nakon poroda. Uživaj u prelijepom Dubrovniku; Badić mrak; Tko bi rekao da si nedavno rodila, prekrasna Maja, izgledaš fanomenalno; Daj više otkrite tajnu kako imate sve ravan trbuh, a tek ste rodile - pisali su joj. 

Podsjetimo, ovo nije prvi put da se pjevačica hvali savršenom linijom. Naime, Maja je samo mjesec dana nakon poroda objavila fotku iz luksuznog hotela u Rovinju pozirajući u bikiniju u privatnom bazenu na terasi sobe. 

Najčitaniji članci