Show

Komentari 619

Šuput objavila fotografiju i ime sina: 'Zove se Bloom Tatarinov'

Šuput objavila fotografiju i ime sina: 'Zove se Bloom Tatarinov'

Zahvalila je Maja svima na čestitkama i lijepim željama te je otkrila ime sinčića. U komentarima joj stižu brojne čestitke, a pratitelji komentiraju neobično ime

Pjevačica Maja Šuput (41) najavila je kako će svom prvorođenom sinu nadjenuti egzotično ime, a svojim je pratiteljima nekoliko dana nakon poroda otkrila i koje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Bok ekipa, konačno da se i ja javim... red je da se predstavim likom i imenom. Zovem se Bloom Tatarinov i htio bih se zahvaliti SVIMA na čestitkama, lijepim željama, poklonima, pozitivnoj vibri, prekrasnim riječima i dobrodošlici. Mama i tata su mi presretni, stalno nešto guguću i pjevaju, pričaju nekim dječjim tonom i sa osmjehom u glasu. Bit će da su baš jako veseli zbog mene. Ja sam preuzbuđen oko svega sto me čeka a sudeći po vašoj pozitivi bit ce puno tuluma i veselja u budućnosti. Još jednom hvala za ljubav, voli vas Bloom - napisala je na profilu uz fotografiju bebe.

Šuput je sina rodila u Klinici za ženske bolesti i porode u Petrovoj. Porod je, nešto prije redovnog termina, carskim rezom obavila dr. Velena Radošević.

Ova liječnica tražena je u svijetu poznatih, pa je tako prije četiri godine porodila Anu Maslać Plenković, suprugu premijera Andreja Plenkovića, a bila je zadužena i za porod Ane Karamarko, supruge ondašnjeg šefa HDZ-a Tomislava Karamarka.

 

Najčitaniji članci