Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
244 komentara

Šuput: Seks mi je prvo želio naplatiti pa se nudio besplatno

Pjevačica je na plaži u Meksiku upoznala muškarca koji se, osim što prodaje šešire, bavi seksualnim uslugama. Prvo joj je htio naplatiti, a nakon toga joj je seks nudio besplatno

Foto: Instagram

Maja Šuput (37) trenutno je na odmoru u Meksiku gdje je naletjela na nesvakidašnju situaciju. Kada se s prijateljicom izležavala na plaži, prišao joj je prodavač šešira.

Pjevačica je rekla kako je dobro govorio engleski te da je lagano smrdio po znoju. Htio joj je prodati šešir pa su počeli razgovarati. Otkrio je kako mu šeširi nisu jedini izvor zarade te da osim njih, prodaje i svoje tijelo.

 

Love is everywhere ❤️❤️❤️ cave love with my @lana.g.c

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

- Pitam ga jel' on to meni želi reći da je žigolo. Da, odgovara mi on. Meni je sad situacija presmiješna, sad me već zanima. Dakle, taj mali smrdljivko nudi usluge seksa za 60 dolara. I to kod njega - napisala je Maja u svom dnevniku za Dnevnik.hr.

Maja je rekla kako mu 'ne bi dala da joj bicikl pričuva', a kamoli da je takne. Ipak, on ju je pitao želi li njegove usluge.

 

☀️☀️☀️

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

- Zahvalim se, kažem da još mogu dobiti besplatno. I onda mi prijateljski kaže - ajde za tebe je besplatno. Nije mu bilo jasno kako ni to ne želim - piše Šuput.

Šokiralo ju je i kada je muškarac pred njom na plaži izvadio vrećicu s marihuanom i ponudio joj malo te objasnio da je to još jedan od poslova kojima se bavi.

 

Can i stay forever???

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message