Obavijesti

Show

Komentari 9

Suri Cruise uskoro će se upisati na fakultet, a otac Tom još uvijek nije dio njezinog života

Suri Cruise uskoro će se upisati na fakultet, a otac Tom još uvijek nije dio njezinog života
5

Glumac je od svoje kćeri otuđen još 2013. godine, a prema dokumentima o razvodu plaća bivšoj supruzi Katie Holmes velik iznos novca za Surine troškove

VIDEO

Kći Toma Cruisea (60) i Katie Holmes (44), Suri Cruise (16) uskoro će se upisati na fakultet, a već je započela i s prijavama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Tom Cruise 01:18

U odabiru fakulteta pomaže joj Katie, a njen otac Tom nema nikakve veze s tim, jer već neko vrijeme nije 'dio njezinog života', kako prenosi Daily Mail. Izvor blizak glumici otkrio je da je Suri 'poslala neke prijave', a najveća joj je želja studirati modu na Sveučilištu Fordham u New Yorku. Katie se taj izbor sviđa.

Suri joj je najvažnija: Katie ne izlazi jer želi biti ‘dobra majka’
Suri joj je najvažnija: Katie ne izlazi jer želi biti ‘dobra majka’

- Suri se prijavljuje na fakultete posvuda. Katie stvarno želi ostati u New Yorku kako bi mogle biti blizu jedna drugoj. Iako je jako ponosna na nju, također je izrazito zaštitnički nastrojena - otkrio je izvor. Isti izvor je otkrio da će Tom ipak platiti troškove školarine zbog sporazuma o razvodu s Katie. 

EXCLUSIVE: Suri Cruise Looks Strikingly Like Her Mother Katie Holmes in a Stroll New York City

- Prema dokumentima o razvodu, Tom je pristao plaćati Katie 400 tisuća dolara mjesečno dok Suri ne napuni 18 godina - rekao je. U dokumentima o razvodu piše i kako je Tom pristao na plaćanje svih troškova njegove kćeri. Među tim troškovima su i medicinski i zubarski troškovi, osiguranje i obrazovanje.

- Tom je uvijek ispunjavao svoje obveze kada su u pitanju financije za Katie i Suri - dodao je izvor.

ABACA

Tom je od svoje kćeri otuđen 2013. godine, samo godinu dana nakon razvoda od Katie. Razlog njihovog raskida je taj što je Katie bilo strah da će Tom htjeti svoju kćer odgojiti kao scijentologinju jer je Tom nevjerojatno posvećen toj religiji. Katie je odlučila napustiti religiju i razvesti se od Toma te zbog toga bivši supružnici nisu ostali u dobrim odnosima.

- Suri više ne poznaje svog oca i nije provodila vrijeme s njim već desetak godina - naveo je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin