Obavijesti

Show

Komentari 0

Šurija, Car i Vrban su podijelili iskustva s profesionalcima

Šurija, Car i Vrban su podijelili iskustva s profesionalcima
20

Na atraktivnoj lokaciji na Lateral Rooftopu, dekoriranoj zahvaljujući Studiju Botanike, tri dana zaredom održale su se radionice na kojima su mnogi okupljeni imali priliku upoznati svoje poslovne idole

VIDEO

Nakon prošlogodišnjeg projekta pod nazivom 'Win the right way', Chivas Regal može se pohvaliti još jednim uspješno završenim eventom. Njihov ovogodišnji velik event pod nazivom Chivas 'Blend of success' je tijekom tri dana održavanja svojim zanimljivim radionicama i iznimno uspješnim gostima predavačima okupio brojne poduzetnike, stručnjake te javna lica. 

Na atraktivnoj lokaciji na Lateral Rooftopu, dekoriranoj zahvaljujući Studiju Botanike, tri dana zaredom održale su se radionice na kojima su mnogi okupljeni imali priliku upoznati svoje poslovne idole od kojih su dobili odgovore na ranije postavljena zanimljiva pitanja.

Tako je prvi dan eventa bio rezerviran za temu Marketinga i psihologije gdje je predavač Boris Šurija, osnivač psihološke tvrtke Behave prvi dao svoje odgovore. Da je event bio zanimljiv i stručnjacima u području marketinga govori i činjenica da su prisutni bili i marketinški stručnjak Tomislav Pancirov te marketinški tim popularnog Ubera, Filip Šturman (marketing menadžer) i Pavel Pražić (marketing koordinator). Projekt su prepoznale i neprofitne udruge pa su tako bili prisutni i predstavnici Instituta za inovacije.

Drugi dan raspravljalo se o aktualnoj temi Startupa i businessa s predavačem Tomislavom Carom, osnivačem tvrtke Infinum. Osim njega prisutni su bili maheri hrvatske startup scene Hrvoje Prpić i Davorin Štetner te mnogobrojni osnivači startupa poput Marka Jukić, CEO startupa Vollo, Luke Kladarića, suosnivača startupa Hitlist, Gorjana Agačevića, osnivača startupa Amodo, kao i poznata televizijska lica, poput psihologa Brune Šimleše, glazbenici Ivan Dečak (Vatra), Aljoša Šerić (Pavel) i Nenad Borgudan (Detour) i članice uprave Dinama i vlasnice popularne cvjećarne Blossom & Bloom Amre Peternel.

Trećeg dana radionicu o Dizajnu i arhitekturi održao je poznati i nagrađivani arhitekt Ante Vrban koji je svojim iskustvom oduševio mnogobrojne posjetitelje među kojima i produkt dizajnera Samira Šećerkadića.

Kako mnogi poduzetnici i marketinški stručnjaci znaju da je za uspjeh jedna od vrlo bitnih, no često zanemarenih stvari networking i razmjena znanja i iskustva, naglasak ovog eventa bio je na međusobnom povezivanju svih prisutnih profesionalaca. Svi polaznici radionica imali su jedinstvenu mogućnost izrade vlastitog blenda Chivas whiskyja, pod budnim okom i stručnim mentorstvom globalnog Chivas Regal brand ambasadora Maxa Warnera.

Ovim događajem potvrđeno je kako je našoj poduzetničkoj sceni potrebno više sličnih eventa koji će povezivati prijenos znanja i iskustva s neformalnim druženjem. Nakon dva takva eventa pod organizacijom Chivas Regala, s nestrpljenjem se očekuje idući.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija