Obavijesti

Show

Komentari 42

Survivor: Snježana Mehun u Kongu je pronašla svoju gorilu

Survivor: Snježana Mehun u Kongu je pronašla svoju gorilu
1

Do nacionalnog parka s gorilama poduzetnica je putovala čak tri dana, promijenila je četiri aerodroma, te se na kraju i satima vozila do same destinacije po neasfaltiranoj cesti

VIDEO

Poduzetnica je otputovala na zimski odmor u Demokratsku Republiku Kongo. Snježana Mehun (47) u nacionalnom parku Virunga druži se s gorilama. Na svijetu je ostalo još manje od 900 primjeraka ove vrste, a u parku u koji je otputovala Mehun ima ih još oko 220.

Avantura u nacionalnom parku Mgahinga Gorilla bila svojevrsni “Survivor” za zagrebačku šminkericu. Fanovima na društvenim mrežama objasnila je kako je do destinacije putovala tri dana - promijenila je četiri aerodroma, tri sata vozila se Ruandom do granice s Kongom, a za kraj je putovala tri sata neasfaltiranim puteljkom. Ni nakon dolaska u džunglu avantura nije tekla glatko, pa se Snježana žalila na nesnosnu vrućinu, bube te mrave koji su je izgrizli. No sve je to palo u zaborav kad je napokon kročila u džunglu u potrazi za gorilama. U pratnji rendžera nacionalnog parka, koji čuvaju gorile, Mehun se probila s maskom na licu i slikala te snimila kratki video s veličanstvenim životinjama.

- Čuvaju ih rendžeri DR Kongo, nevjerojatno, ali od nas ljudi iako nas samo jednim zamahom ruke mogu pobiti - pohvalila se uz fotografiju.

Iako su neki prijatelji odgovarali poduzetnicu od ovog riskantnog putovanja, Snježana ih nije poslušala i danas joj, nakon što su vidjeli prizore iz džungle, čestitaju na velikoj hrabrosti. Na put se otisnula u elegantnoj i dekoltiranoj bijelo-crnoj haljini s velikim prorezom, a na glavu je stavila prigodne sobovske rogove. Nije ih skidala ni kad je sletjela u Ruandu, no ondje je, umjesto u haljinici, pozirala u sportskom izdanju. Nakon što je napokon stigla u Kongo, presvukla se u udobnije komade maskirnog uzorka.

- Ovo mi je bila božićna želja, četvrti put posjetiti Afriku. Ovdje su djeca sretna i bez tri paketa blagdanskih poklona - oduševljena je Mehun.

Bivšoj vlasnici licencije natjecanja Kraljica Hrvatske putovanja su u krvi. Svake godine priušti si atraktivna putovanja. Prošle godine u ovo vrijeme brčkala se u plićaku u Miamiju. Ondje je obilazila noćne klubove te uživala u brzim vožnjama na luksuznom gliseru. Prije sedam godina odmarala se na Šri Lanki. Hvalila se da ondje nije šopingirala nego se odmarala u hladu palmi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama