Obavijesti

Show

Komentari 62

Susjedi: Roditelji Tijane Ajfon ne dižu glavu od velike sramote

Susjedi: Roditelji Tijane Ajfon ne dižu glavu od velike sramote
7

Otac joj je poljoprivrednik i vrijedan čovjek, a majka odgojiteljica, i ženi se ne izlazi nigdje iz kuće. A kako i bi... Cijelo susjedstvo bruji o hapšenju i prostituciji, to je sada glavna tema, otkriva izvor

VIDEO

Svi regionalni mediji bruje o srpskoj starleti Tijani Maksimović (28), poznatijoj kao Tijani Ajfon. Ova osebujna dama uhićena je u policijskoj akciji zbog podvođenja i prostitucije dok je ilegalno u čamcu pokušala prijeći Republiku Srbiju s još tri djevojke, doznao je srpski Blic.

Vijesti su stigle i do njezinog rodnog sela Popinci u Srijemskom okrugu u Vojvodini,  a navodno joj roditelji ne podižu glavu od srama, piše Kurir.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:13

- Roditelji joj spuštaju glavu od sramote zbog svega što se dogodilo. Otac joj je poljoprivrednik i vrijedan čovjek, a majka odgojiteljica, i ženi se ne izlazi nigdje iz kuće. A kako i bi... Cijelo susjedstvo bruji o hapšenju i prostituciji, to je sada glavna tema - otkriva izvor.

O fatalnoj 'zločestoj djevojci' raspričali su se i njezini susjedi.

- Tijanu baš dugo nisam vidio, iskreno da vam kažem. Dobra je ona djevojka, uvijek je bila... E sad, to što pričaju da se bavi nekim stvarima, njezin posao, nećemo se mi miješati - ispričao je jedan od njih za Kurir.

'Procurila' snimka uhićenja: U lisicama Tijana stigla u postaju
'Procurila' snimka uhićenja: U lisicama Tijana stigla u postaju

- Posljednji put je bila ovdje kada joj je baka umrla, mislim da je to bilo u studenom. Nije ulazila u kuću, nego je došla deset minuta pred sahranu i nestala. Nije ona u dobrim odnosima s ocem Đorđem koji ne podržava njezinu profesiju pa se zbog toga i razveo od Tijanine majke Slavice koja je, kako bih vam rekla, gospođa na visokoj nozi. Đorđe je divan čovjek, vrijedan i radan, ali jednostavno, neke stvari ni on ne podržava - kaže gospođa koja također živi u blizini.

Podsjetimo, osim prostitucije, Tijanu i ekipu terete za zloupotrebu droga i korištenje oružja. U objektu u koji je upala Policijska uprava Bijeljina zatečeno je 26 muškaraca i devet djevojaka. 

- U pretresu im je oduzet kokain, oružje i 75.000 kuna - rekli su iz policije za srpske medije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin