Obavijesti

Show

Komentari 8

Sve je krenulo na Zrću: Ćorluka i Franka slave drugu godišnjicu

Sve je krenulo na Zrću: Ćorluka i Franka slave drugu godišnjicu
12

To što imamo Franka i ja, to je samo naše. Ne želim komentirati privatni život, rekao je Ćorluka ubrzo nakon što su 2012. u javnost 'procurile' fotografije njihova druženja na popularnoj plaži na otoku Pagu

VIDEO

Pjevačica Franka Batelić (28) i bivši hrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka (34) vjenčali su se prije dvije godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama u Istri.

POGLEDAJTE VIDEO: Franka i Vedran u siječnju su postali roditelji

Pokretanje videa...

00:46

Tim povodom objavila je crno-bijelu fotografiju s vjenčanja i suprugu posvetila opis 'Dvije godine i jedno malo srce poslije...Sve znaš!'. Istu fotografiju objavio je i Vedran i zaželio joj sretnu godišnjicu i poručio da ju voli. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dvije godine i jedno malo srce poslije... @corlukav05_14 sve znaš! 🤍

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

I dok sada uživaju u društvu svog sinčića Viktora, prije dvije godine su na današnji dan tulumarili u vili Meneghetti. Imanje se prostire na 120.000 četvornih metara, a vrijednost vile procjenjuje se na više od 28 milijuna kuna. Ima 25 smještajnih jedinica, tri bazena, wellness, maslinik i vinariju.

Gosti su na slavlju nepce zasladili istarskim specijalitetima, a na pozornici ih je zabavljao Tony Cetinski (51) i bend Živa Legenda. Mladenci su prvi ples otplesali na pjesmu 'Prije sna' Olivera Dragojevića.

Nogometaš i pjevačica upoznali su se prije osam godina na Zrću, a nakon toga su uspješno održavali vezu na daljinu. To je ljeto za Ćorluku bila prekretnica u karijeri. Nakon što je pet godina igrao u Engleskoj, pristao je na transfer u moskovski Lokomotiv. Prije nego što je otišao u rusku prijestolnicu, dobio je nekoliko tjedana odmora pa je obišao i Zrće.

Zabaviti se došla i Franka, koja se netom bila vratila sa školovanja na prestižnom Berklee College of Music u Bostonu. Dospjeli su u zajedničko društvo i naposljetku se zaljubili. 

- To što imamo Franka i ja, to je samo naše. Ne želim komentirati privatni život - rekao je Ćorluka ubrzo nakon što su u javnost 'procurile' fotografije njihova druženja na Zrću. Ljetu je došlo kraj, ali par nije htio prekinuti zbog toga što Vedran ide u Moskvu pa su se odlučili za vezu na daljinu. 

- Veze na daljinu su teške. No ako je ljubav dovoljno jaka, sve se može ostvariti, pa i takva veza - rekla je Franka tada i 'pogodila'. Nakon toga stalno su se viđali i svima dali do znanja da se između njih rodilo nešto posebno. Nakon što je na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji 2018. osvojio srebro, oženio se ženom svog života, a u braku im cvjetaju ruže. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje