Obavijesti

Show

Komentari 54

Sve je spremno za svadbu Maje Šuput: Ukrasili imanje u Istri

Sve je spremno za svadbu Maje Šuput: Ukrasili imanje u Istri
14

Iako zaručnik Nenad tvrdi kako ne zna ništa o svadbi, šuška se da su gosti navodno 'male svadbe' već na putu prema Istri te biraju darove za mladence

VIDEO

Gotovo 400 tisuća obožavatelja Maje Šuput (39) proteklih je dana ostalo zakinuto za njezine vrckave objave na Instagramu. Pjevačica gotovo svakog vikenda uoči nastupa na svadbama obožavatelje 'časti' avanturama 'iza kulisa' pa je misteriozni nestanak Maje s društvenih mreža zaintrigirao njezinu publiku. 

Naveliko se stoga počelo šuškati kako je svadbarska pjevačica zakazala svoje vjenčanje. Tomu u prilog ide i izjava njezine menadžerice koja se 'pohvalila' dvodnevnim putovanjem zbog kojeg neće moći odrađivati angažmane za svoju dugogodišnju klijenticu.

Sumnje su se pokazale opravdanima nakon što su nam Istrijani potvrdili da su pripreme za tajnu svadbu u punom jeku. Ubrzo su osvanule fotografije s istarskog imanja na kojemu bi se vjenčanje trebalo održati.

Pripreme u vili Meneghetti za vjenčanje Maje Šuput i Nenada Tatarina

S obzirom na to da na Majinim društvenim mrežama nismo mogli ništa doznati o 'velikom danu', nije nam preostalo ništa drugo nego da kontaktiramo njezina zaručnika, Puljanina Nenada Tatarinova (36). Kad smo ga nazvali i pitali ga kad će Maja postati gospođa Tatarinov, zbunjeno je odgovarao na naša pitanja, ali o svadbi nije htio ni zucnuti. 

- O čemu vi pričate? Ja sam na putu - bio je kratak Majin zaručnik.

Ipak, gosti navodno 'male svadbe' već su na putu prema Istri te biraju darove za mladence. Maja i Nenad u vezi su gotovo dvije godine, a sve je počelo kad je pjevačica prvi put odsjela u šibenskom hotelskom resortu. Nenad, tadašnji menadžer hotela, osobno je dočekao Maju kao VIP gošću i tako je planula ljubav. Od tada je par nerazdvojan, a zaruke su 'pale' početkom 2018. Na društvenim mrežama nerijetko se hvale svojim putovanjima, što je Nenada čak i stajalo posla. Naime, ubrzo nakon zaruka prestao je raditi u hotelu. Šuškalo se kako se previše 'naslikavao' i eksponirao na društvenim mrežama, što se hotelskome menadžmentu nije dopalo. 

Pokretanje videa...

02:34

- Istina je kako gospodin Tatarinov više nije naš djelatnik. Razloge ne bismo objašnjavali - rekli su nam hotelijeri. 

Za razgovor tad nije bio raspoložen ni Nenad. Pravdao se da o otkazu ne želi razgovarati jer je na putovanju. I zaista, tjedan prije toga provodio se s pjevačicom u Španjolskoj, gdje ju je pratio u korak dok je ona pozirala pred znamenitostima Madrida te joj nosio torbe. Nenadu otkaz nije teško pao jer su se putovanja i fotografiranja nastavila, a onda je uslijedila i Majina djevojačka večer, koju nam je itekako dočarala na društvenim mrežama. 

Prvo je na Instagramu poručila da slijedi party vikend u Beogradu, a onda je svoje 'djeveruše' odvela na infuziju kako bi zajedno izdržali vikend. Djevojačku nije propustio ni Majin veliki prijatelj, stilist Marko Grubnić (37), kao ni Lana Gadža Čermak, koja je dobila tu čast da joj bude kuma. 

Grubnić zaboravio 'popeglati' odraz u ogledalu: 'Smiješni ste'
Grubnić zaboravio 'popeglati' odraz u ogledalu: 'Smiješni ste'

- Maja Šuput me izabrala za kumu i nije mi baš svejedno. S obzirom na to da moram trpjeti ove žene i ovog jednog muškarca cijeli vikend kao jedina trudnica, nek’ sad Bog meni pomogne - izjavila je Lana.

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu